Speaker la conferința Baby & Kid

Îmi place să particip la conferințe și evenimente de fotografie newborn. Consider că acestea sunt un bun prilej de a întâlni oameni noi, de a socializa și de a învăța de la cei mai buni. În plus, de-a lungul carierei mele, astfel de evenimente m-au inspirat și m-au ajutat să îmi mențin pasiunea vie.

conferința Baby & Kid

Pe 7 noiembrie am luat parte la conferința Baby & Kid, prima Conferință de Fotografie de Nou-născuți, Copii și Familie din țară. Chiar dacă a fost o premieră, totul s-a desfășurat excelent, iar evenimentul a fost un succes.

Însă, pentru mine, povestea este diferită. De ce? Pentru că de această dată am fost și speaker și spectator, iar emoțiile au fost mari. 

Despre lumină, stil și visuri de fotograf

Entuziasmată și emoționată în egală măsură, am pășit pe scenă pentru a le vorbi participanților despre fotografia de nou-născut văzută prin filtrul inimii mele. Am început cu o scurtă prezentare despre mine ca mamă, mentor și fotograf, împărtășind bucățele din povestea mea.

conferința Baby & Kid

Am continuat discursul vorbind despre lumină, umbre și unghiuri, dar și despre alte aspecte tehnice pe care le folosesc în munca mea de zi cu zi.

Spre final, am abordat subiecte precum stilul propriu, comunicarea cu părinții, siguranța bebelușului, marketing și câteva moduri prin care un fotograf se poate diferenția de alți artiști.

Mi-am încheiat prezentarea încurajându-i pe toți cei aflați la conferința Baby & Kid să lupte pentru visul lor, să aibă încredere în ei și să își formeze propria identitate.

M-am bucurat de aplauzele primite și am coborât de pe scenă cu gândul că viața este o continuă provocare, iar scopul nostru este să țintim neîncetat spre cea mai bună variantă a noastră.

conferința Baby & Kid

Conferința Baby & Kid, o experiență de neuitat

Această experiență m-a învățat că nu putem fi buni la toate, dar că putem încerca să ne depășim limitele. De asemenea, am înțeles că este important să fii deschis și să primești atât laudele, cât și critica.

conferința Baby & Kid

Așadar, le mulțumesc celor care mi-au oferit părerea lor sinceră. Acum sunt mai motivată ca oricând să transform următoarea experiență de speaker într-o amintire plăcută pentru mine și ceilalți participanți.

Iar vouă, celor care îmi sunteți mereu alături cu un gând bun, vă mulțumesc că ați avut răbdare să citiți aceste rânduri și vă invit să urmăriți câteva momente din culisele conferinței.

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart