fbq('track', 'PageView');

Cum platesc?

1. Metode de plata

Newborn Photography SRL vinde on-line produsele sale prin:

– Plata ramburs cu numerar la livrare. Plata comenzii se poate face numerar la livrare, direct curierului.

– Intermediul serviciilor de plata on-line ale www.mobilpay.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

– PayPal. Plateste usor si sigur, folosind contul tau PayPal. La finalizarea comenzii, vei fi redirecționat catre site-ul PayPal, unde te poți loga in contul tau pentru a confirma plata. În cateva minute, plata va fi înregistrata in sistemul nostru si comanda poate fi procesata.

– Plata in avans prin OP: In cazul in care doriti sa efectuati plata prin OP va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail hello@danielaursache.ro sau la numarul de telefon +40 737 133 777

2. Politica de securitate la plata cu cardul

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line? Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Netopia mobilPay. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

– Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Newborn Photography Srl si Netopia mobilPay garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.

– Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de catre Netopia mobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia mobilPay, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi “Verified by Visa” si “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.