Cursul de la Madrid, un eveniment de succes

Pentru că a fost primul worshop de fotografie newborn pe care l-am susținut în afara țării, mi-ar plăcea să vă împărtășesc câteva impresii și imagini dragi mie. Evenimentul s-a desfășurat în studioul Amaliei Lupuț la sfârșitul lunii septembrie și a reunit mai mulți pasionați de fotografie de nou-născuți din Spania.

curs Madrid

În cadrul acestui workshop am abordat subiecte precum siguranța bebelușilor, pregătirea recuzitei, comunicarea cu părinții, lumina naturală și cea de studio, posing în propsuri și pe beanbag, tehnici de înfășare, postprocesare etc.

La curs au participat Mara, Hector și Pablo, trei modele superbe de 12, 14, respectiv 8 zile. Pe lângă atmosfera plăcută, m-am simțit onorată datorită celor care au venit de la sute de kilometri distanță pentru a lua parte la cursul nostru. Aceste întâmplări îmi aduc bucurie și satisfacție pentru toată munca depusă. Totodată, îmi oferă motivația de a continua să promovez fotografia de nou-născut atât în țară, cât și peste hotare.

curs Madrid

Participanții s-au descurcat foarte bine, au fost  îndrăzneți, siguri pe ei și au pus foarte multe întrebări, ceea ce a făcut ca timpul să treacă repede. Nou-născuții au fost liniștiți pe tot parcursul ședinței foto, astfel că toată lumea s-a simțit bine. Cursul s-a încheiat cu o mulțime de zâmbete, fotografii și promisiunea de a ține legătura cu cei prezenți, poate chiar de a ne revedea într-o zi.

curs Madrid

Așadar, abia așteptăm să stabilim o nouă dată pentru evenimentul de anul viitor. Sper să ne bucurăm de același succes de care am avut parte la primul curs din Madrid.

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart