fbq('track', 'PageView');

DESPRE MINE

Bine ai venit în lumea mea. Este plină de visuri, emoție și dragoste pentru viaţă. Cea mai mare bucurie este fiul meu și fotografia de nou-născut, care îmi aduce fericire și culoare în fiecare zi.

În prezent, sunt mamă, fotograf de nou-născuți și mentor pentru cei care doresc să urmeze calea fotografiei și au nevoie de îndrumare. Fiecare experiență îmi aduce bucurie, mă inspiră și îmi aduce în cale oameni deosebiți.

Fotografie de nou-născuți FINE ART

Nou-născuții sunt atât de frumoși și delicați, încât nu mi-aș putea imagina un stil fotografic mai potrivit pentru ei. Prin fotografia fine art pot surprinde puritatea și inocența bebelușilor în portrete pline de emoție și esență.

În lumea magică a fotografiei artistice, aparatul foto devine un simplu instrument pe care îl mânuiesc ghidată de imaginație și pasiune. Astfel, povestea fiecărui portret începe chiar înainte de realizarea fotografiilor. Fiecare detaliu este atent planificat pentru a obține o imagine armonioasă, de la recuzită și elemente de decor, până la poziționare și lumină.

Această ramură a fotografiei mi-a oferit libertatea de a-mi exprima viziunea, sentimentele și creativitatea într-o manieră artistică unică. M-a îndemnat să mă perfecționez și m-a ajutat să mă descopăr pe mine însumi.

Am căutat mereu inspirație, am experimentat și am crescut odată cu universul pe care l-am creat. Un univers nemărginit, pe care îl descopăr zi de zi, cu fiecare fotografie pe care o realizez.

Fotograf de nou-născuți și mentor

Pasiunea și munca mi-au fost răsplătite cu aprecieri și premii care m-au încurajat și m-au motivat să fac ceea ce iubesc. Cea mai frumoasă surpriză a fost premiul “Fotograful de nou-născuți al anului 2018” oferit de cei de la AFNS AWARDS.

Sunt membru al juriului NPC – Newborn Photographer Community și am șansa să jurizez imagini cu nou-născuți ale fotografilor din întreaga lume.

De asemenea, până în prezent am avut bucuria să fiu mentorul a peste 300 de fotografi din România, Germania, Austria, Spania, Elveția, India, Norvegia, Italia, Franța și SUA.

Ca mentor, doresc să le împărtășesc participanților o parte din cunoștințele mele teoretice și practice, să îi provoc să atingă perfecțiunea, dar și să le inspir dorința de învățare continuă, căci educația este foarte importantă în domeniul fotografiei.

Primul meu ghid de fotografie newborn

Pentru că îmi doresc să transmit cunoștințele mele cât mai departe, am pus bazele unui ghid ce schițează cele mai importante principii ale fotografiei de nou-născut. Este un proiect foarte important pentru mine, fiind primul ghid pe această nișă din România.

Pe lângă informațiile valoroase pe care le conține, scopul ghidului “Inițiere în fotografia de nou-născut” este să te inspire, să îți ofere imboldul de care ai nevoie pentru a continua în această direcție, dar mai ales să te învețe cum să nu repeți greșelile pe care le-am făcut la începutul carierei mele.