Despre mine

Bine ai venit în lumea mea! O lume plină de frumos, emoție și artă.

Iubirea mea pentru fotografia de nou-născut a luat naștere dintr-o dorință firească și naturală pentru orice mamă – aceea de a păstra în imagini primele zile de viață ale fiului meu. Însă, acum 10 ani, nișa fotografiei newborn abia prindea rădăcini în România, astfel că visul meu a rămas neîmplinit.

Din acel moment mi-am dorit să văd ce pot face eu cu aparatul de fotografiat, cu viziunea și cu mâinile mele. Mi-am dorit să fac ceva valoros, care să mă împlinească atât pe mine, cât și pe cei care își deschid inima și îmi oferă încrederea lor. Așa am ajuns să mă îndrăgostesc de fotografia newborn și să dăruiesc altor familii amintirile de care eu nu m-am putut bucura.

Această ramură a fotografiei mi-a oferit libertatea de a-mi exprima viziunea, sentimentele și creativitatea într-o manieră artistică unică. M-a îndemnat să mă perfecționez și m-a ajutat să mă descopăr pe mine însumi.

Am căutat mereu inspirație, am experimentat și am crescut odată cu universul pe care l-am creat. Un univers nemărginit, pe care îl descopăr zi de zi, cu fiecare fotografie pe care o realizez.

Cu ce te pot ajuta?

Imaginile cu nou-născuți reprezintă moștenirea care va rămâne generațiilor următoare, iar valoarea lor va crește odată cu trecerea timpului.

De aceea, te invit să păstrezi în fotografii trăsăturile suave și delicate ale bebelușului tău. Atunci când vor crește mari, te vei bucura de fiecare amintire.

Ședința foto va avea loc în studioul meu din București, un spațiu primitor și cald, special amenajat pentru siguranța și confortul celor mici. Cadrele vor fi surprinse într-un mod cât mai natural, cu elemente de recuzită minimaliste, într-o atmosferă plăcută și relaxantă pentru toată lumea.

Ai decis să faci primii pași în fotografia de nou-născut, te simți neinspirat sau vrei să-ți perfecționezi portofoliul?

Indiferent de etapa în care te afli, mi-ar plăcea să-ți fiu alături și să-ți ofer ajutorul de care ai nevoie pentru a te bucura de un parcurs cât mai lin.

Pentru asta, îți pun la dispoziție sesiuni de mentoring 1:1 și workshopuri în care ne vom concentra pe lucrul cu bebelușii și vom aborda cele mai importante aspecte tehnice și artistice ale fotografiei de nou-născuți.

Cred cu tărie că investiția în educație te poate ajuta să devii un artist și un fotograf valoros, așa că te invit să creștem și să evoluăm împreună!