Studioul este locul meu de vis, unde eu pot crea arta. Este amprenta mea, prezentarea stilului meu, a personalității si a viziunii mele. Am visat la acest loc inca de cand am inceput sa studiez fotografia de nou-nascut. De-a lungul timpului am schimbat 3 spatii dar nu m-am oprit pana nu am ajuns la studioul mult visat. Cu siguranța aceasta este cea mai potrivita descriere pentru el! Mi-am dorit foarte mult sa creez un spatiu călduros, armonios si intim, perfect pentru ca micuții vostri sa se simta confortabil și să rămână în lumea viselor.

Si pentru ca stiu cat de solicitante sunt primele zile cu un nou-nascut, am creat si un loc dedicat parinților, pentru a se simti confortabil. Consider ca este un bun prilej pentru a se relaxa timp de cateva ore.

Toate sesiunile de nou-născut sunt ținute in prima parte de zilei în timpul săptămânii. Am ales ca weekendurile sa le petrec alaturi de familia mea.

Cred în portretele simple, curate,  clasice. Stilul meu este unul simplu, unde copilul ramane subiectul principal. Consider că recuzita trebuie doar să evidențieze trasaturile perfecte ale copilului, nu să le umbreasca. Uneori mai puțin este mai mult!

Iubesc culorile neutre și pastel, de aceea nu folosesc niciodată culori tari în imaginile mele. Sunt de părere că un aspect foarte important este să vă regăsiți în stilul fotografului.

Fotografia stilizată de nou născut este o ramură nouă a fotografiei, de aceea îți recomand să lucrezi doar cu fotografi cu experienta si specializați pe această ramura a fotografiei.

Sper că v-a placut postarea mea si vă invit sa urmariti si filmuletul de prezentare al studioului meu mult visat! <3