fbq('track', 'PageView');

Editare Online 1:1

Pentru mine, esența fotografiei de nou-născut constă în portrete simple și curate, în care bebelușul rămâne subiectul principal. Consecvența și crearea unui stil propriu sunt foarte importante în fotografie, astfel că am ales mereu naturalețea. Intevin foarte puțin în procesul de post procesare și confer imaginilor un efect dreamy, indiferent că lucrez cu lumina naturală sau cu lumina de studio.

Îmi place să surprind frumusețea naturală a bebelușilor, căci aceasta ajunge mereu la sufletele oamenilor. Cât mai multă simplitate, fără prea multă editare. Doar inocență și gingășie în dulcele stil clasic al fotografiei de nou-născut.

Dacă te regăsești în viziunea mea și simți că ai nevoie de ajutor pentru a-ți defini și perfecționa stilul fotografic, te aștept la o sesiune de mentoring online 1:1. Întâlnirea va avea loc pe Skype și va dura 2 ore.

În tot acest timp vom analiza portofoliul tău și ne vom concentra pe:

 

  • Echipament și setări;
  • Lumină și poziționare;
  • Tehnici de editare.
  • Editez în Camera Raw și Photoshop, unde mi-am creat propriile preseturi și acțiuni, pe care le vei primi și tu la sfârșitul sesiunii.

În ce constă sesiunea de mentoring online 1:1?

Discutăm despre echipamentul folosit, setări și alte detalii tehnice. Apoi analizăm portofoliul si vedem ce trebuie îmbunătățit din punctul de vedere al luminii și poziționării. Continuăm cu editarea unor fotografii diferite din portofoliul tău, etapă în care te voi ghida pas cu pas.

Editez în Camera Raw și Photoshop, unde mi-am creat propriile preseturi și acțiuni, pe care le vei primi cadou la sfârșitul sesiunii.

În timpul sesiunii îți voi arăta cum editez imaginile mele, după care vei încerca și tu. Vom aborda stiluri diferite de editare și îți voi arăta trucuri rapide de post-procesare. De asemenea, vom acoperi tot ceea ce ține de compoziție, texturi, curbe, nuanțe și lumină.

Chiar dacă obiectul principal al sesiunii este să îți arăt cum să obții umbre frumoase și acel efect dreamy inconfundabil, sunt deschisă oricărei întrebări. Sunt aici să te ascult, să te motivez și să te ghidez cu sfaturi tehnice adaptate necesităților tale.

Așadar, ultimele minute le vom aloca unei scurte sesiuni de întrebări și răspunsuri, cu scopul de a clarifica eventuale subiecte pe care nu le-am atins în discuția noastră. Pentru a fructifica fiecare minut petrecut împreună, poți pregăti un set de întrebări înainte de a începe sesiunea de mentoring.

Cum stabilim ora și data?

Data și ora sesiunii online se stabilesc de comun acord, în funcție de programul și disponibilitatea fiecăruia dintre noi. Pentru a te asigura că nu pierzi sesiunea, este important să efectuezi plata la scurt timp după stabilirea întâlnirii. În caz contrar, sesiunea de mentoring poate fi anulată oricând.

De ce ai nevoie pentru întâlnirea noastră online?

  • Skype (petru a permite partajarea ecranului online);
  • Photoshop;
  • O conexiune bună la internet;
  • O selecție de fotografii din portofoliul propriu needitate;
  • Entuziasm și determinare.

Tarif

*Acest program de mentoring nu este destinat celor care susțin activități similare și îndrumă fotografi de nou-născuți. Toate informațiile furnizate în timpul sesiunii sunt confidențiale, nu pot fi înregistrate și nici partajate cu alte persoane.

Contactează-mă

Aștept cu toată inima mesajul tău în formularul alăturat sau, dacă îți dorești să povestim mai multe, poți să mă contactezi oricând:

E-mail: hello@danielaursache.ro
Telefon: 0737 133 777