Workshop de fotografie newborn în Dorsten – Amintiri din luna martie

Primăvara mi-a adus în dar cel de-al treilea curs de fotografie în Germania, dar și o sesiune de mentoring 2:1 de succes. Cele două evenimente mi-au oferit bucuria unui weekend de neuitat, în compania unor oameni și fotografi minunați.

Pe 14 martie am susținut workshopul de fotografie newborn în Dorsten, iar pe 15 martie am participat la sesiunea de mentoring. Ambele evenimente au fost găzduite într-un studio de poveste, echipat cu toate accesoriile necesare unui fotograf de nou-născuți.

fotografie newborn Dorsten

Cum s-a desfășurat workshopul?

Am lucrat cu 3 băieți și 2 fetițe care ne-au înseninat timpul petrecut împreună. La rândul lor, micuții s-au bucurat de toată atenția și grija noastră, sub privirea duioasă a părinților emoționați.

Workshopul a început cu o discuție despre cunoștințele și așteptările participanților în materie de fotografie, după care am continuat să aprofundăm detalii tehnice esențiale.

fotografie nou-nascuti

Am realizat numeroase fotografii și am folosit atât lumina naturală, cât și lumina de studio. Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune de feedback și o serie de sfaturi care să-i ajute pe cei 8 fotografi în cariera lor. Înainte de a ne lua rămas bun, am admirat imaginile obținute și ne-am bucurat de ultimele minute petrecute împreună, cu speranța că ne vom reîntâlni. A fost o atmosferă relaxantă și dinamică, de care toată lumea își va aminti cu drag.

portrete nou-nascuti

Pentru mine, fiecare eveniment este unic datorită fotografilor pe care îi întâlnesc. Eu le ofer o parte din cunoștințele și experiența mea, iar ei îmi oferă încrederea că mi-am îndeplinit misiunea de mentor și fotograf.

De aceea, m-a bucurat enorm feedback-ul pozitiv pe care l-am primit la acest atelier de fotografie  newborn în Dorsten. Nimic nu este mai important decât aprecierea celor care participă la cursurile mele. În plus, am primit și invitația de a susține un nou workshop, pentru care le mulțumesc organizatorilor.

Abia aștept următorul eveniment și îmi propun să mă bucur și mai mult de fiecare experiență.

Pe voi ce vă bucură cel mai mult?

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart