fbq('track', 'PageView');

Inițiere în fotografia de nou-născut

Ghidul „Inițiere în fotografia de nou-născut” reflectă pregătirea profesională, pasiunea, răbdarea și perseverența în arta fotografică. Atunci când ești la începutul carierei, este important să investești în educație, să ții cont de sfaturile primite de la profesioniști și să experimentezi de fiecare dată când ai această ocazie. În fotografie, progresul profesional nu cunoaște limite. Fiecare zi este o nouă provocare, o nouă șansă de a-ți deschide orizontul și de a te autodepăși.

Fie că vrei să deslușești ‘secretele’ fotografiei de nou-născut, fie că ai nevoie de îndrumarea unui fotograf profesionist, acest ghid este un bun început pentru tine. Conținutul său te poartă prin toate noțiunile și etapele esențiale unui parcurs lin, fără prea multe obstacole. Iar dacă ești un fotograf care țintește tot mai sus,  acest ghid reprezintă nu doar o sursă de inspirație, ci și oportunitatea de a descoperi cum să gestionezi fotografia ca business.

„Secretul din spatele imaginilor perfecte este sa iubesti ceea ce fotografiezi…”

SCOPUL ȘI VIZIUNEA GHIDULUI
INIȚIERE ÎN FOTOGRAFIA DE NOU-NĂSCUT

Prin acest ghid îmi propun să prezint elementele fundamentale ale fotografiei de newborn într-o manieră accesibilă tuturor.

Din dorința de a împărtăși cunoștințele dobândite de-a lungul timpului, dar și din pasiune pentru scris, am privit în urmă și mi-am amintit de începuturile mele ca fotograf. Astfel, am înțeles că principalul meu scop este să te îndrum către aspectele cu adevărat importante în fotografia de nou-născut și să îți ofer  sfaturile pe care mi-aș fi dorit să le primesc la începutul carierei mele sub forma acestui ghid.

După ce vei fi citit ghidul, îmi doresc să te simți inspirat, motivat și plin de încredere în forțele proprii. Chiar dacă sentimentul împlinirii necesită cale lungă, te pot asigura că munca este întotdeauna răsplătită.

ce îți oferă ghidul de fotografie newborN?

Începutul ghidului schițează povestea evoluției mele ca fotograf în cuvinte simple, venite din suflet. Cuvântul înainte este scris de Amalia Lupuț, un fotograf apreciat de către clienți și colegi datorită cadrelor cu bebeluși pe beanbag fermecătoare.

Ca un adevărat mentor, mi-am dorit să îți împărtășesc o parte din experiența mea, ca mai apoi să ne continuăm călătoria în fascinantul univers al fotografiei de nou-născut.

Inițiere în fotografia de nou-născut

În cele 45 de pagini ale ghidului vei găsi informații și exemple despre:

  • Evoluția fotografiei de nou născut – trecutul și prezentul;
  • Pregătirea ședinței foto și alegerea recuzitei
  • Lumina și unghiul;
  • Siguranța nou-născutului;
  • Sfaturi pentru un workflow eficient ;
  • Comunicarea cu părinții – cheia unui parteneriat de succes;
  • Promovare și branding – baza unei afaceri longevive;
  • Social media – prezența în online;
  • Postprocesarea fotografiilor – un instrument de adjustare;

Spre final, nu pot decât să îți doresc succes și să îți reamintesc cât de importantă este educația, ghidul meu fiind un prim pas în acest sens.

Cum poți intra în posesia ghidului?

Dacă îți dorești să citești primul ghid de fotografie newborn din România îl poți comanda prin e-mail, la adresa hello@danielaursache.ro. Acesta va ajunge la tine în cel mai scurt timp.

Despre Mine

Ca fotograf de nou-născuți, iubesc stilul simplu, în care bebelușul rămâne în centrul atenției și captivează prin gingășie și puritate. Astfel, mi-am dorit să transpun fotografia în cuvinte simple, care să te ghideze și să îți ofere instrumentele de care ai nevoie pentru a obține imagini perfecte, pline de emoție.

Mă bucur să te pot îndruma prin imagini și cuvinte, pe care îmi doresc să le găsești utile pentru evoluția ta și își doresc un drum presărat cu reușite.

Contactează-mă

Aștept cu toată inima mesajul tău în formularul alăturat sau, dacă îți dorești să povestim mai multe, poți să mă contactezi oricând:

E-mail: hello@danielaursache.ro
Telefon: 0737 133 777