fbq('track', 'PageView');

Secretul din spatele imaginilor perfecte este sa iubesti ceea ce fotografiezi…

Mentoring

Fotografia newborn este o ramură a fotografiei care crește cu fiecare zi. Este un domeniu artistic fascinant, pe care îl poți cuceri doar prin muncă, dedicare și experiență. De aceea, ai nevoie de un mentor care să te inspire să fii mai bun și să te ajute să-ți croiești drum unic în lumea fotografiei de nou-născut.

Așadar, găsește un mentor – pe cineva care să te ghideze, să-ți dea un feedback onest și să te provoace să devii un fotograf și un artist din ce în ce mai bun. Nu lăsa nicio zi să treacă fără să înveți ceva. Investiția în educație este cel mai bun cadou pe care ți-l poți face, iar să înveți din experiența altcuiva, din greșelile sale, este de neprețuit.

După multă muncă și greșeli asumate, am învățat cât de important este să primești sfaturi și sprijin. De aceea, am creat un program de mentoring prin care să pot să adaug la experiența ta valoarea pe care și eu am primit-o pe parcursul carierei mele. Un program prin care să te fac părtaș la experiența mea și să creștem împreună.

Viziunea de mentoring

Îți amintești acel sentiment când de-abia aștepți să pui în aplicare ceva ce tocmai ai învățat? Asta îmi doresc să simți la finalul sesiunii de mentoring: entuziasm, nerăbdare și încredere! Să te gândești la cum poți obține imaginea perfectă în orice condiții de iluminare și să fii încrezător în poziționarea nou-născuților.

Pentru mine, succesul înseamnă clienți fericiți și timp suficient să mă bucur de viață și de familia mea, iar asta îmi doresc și pentru tine. De aceea, scopul meu este să te ajut să creezi un echilibru între muncă și viața personală, să vorbim despre cum poți să-ți construiești afacerea pe care ți-o dorești, în timp ce te bucuri de viață.

Îmi doresc să fiu alături de tine atunci când te simți nemotivat sau neinspirat și să îți povestesc cum reușesc eu să trec peste aceste momente. Și nu în ultimul rând…vreau ca, atunci când mă uit în urmă, să observ o evoluție constantă – asta este ceea ce îmi doresc să te ajut și pe tine să obții.

Ce vom învăța împreună?

În cadrul sesiunilor de mentoring 1:1, vom îmbina teoria cu practica într-o atmosferă plăcută în studioul meu din București. În funcție de pachetul ales și nivelul la care te situezi, vom lucra cu unul sau mai mulți bebeluși și ne vom concentra pe ceea ce ai tu nevoie să înveți.

Pentru a răspunde cât mai multor cerințe, am pregătit trei pachete de mentoring 1:1. Acestea se adresează atât fotografilor care doresc să își dezvolte și perfecționeze anumite tehnici și abilități, cât și celor care doresc o abordare aprofundată. În plus, vei putea folosi imaginile rezultate pentru portofoliul tău.

Subiecte:

 • Pregătirea ședinței foto
 • Stilizarea cadrelor
 • Setările aparatului foto
 • Lumina naturală
 • Lumina de studio
 • Alegerea unghiului optim/Punctul de stație
 • Workflow
 • Poziționarea pe beanbag și în propsuri
 • Tehnici de înfășat
 • Pregătirea părinților
 • Siguranța nou-născutului
 • Promovare și Branding
 • Social Media
 • Post procesare
 • Veti putea folosi imaginile rezultate pentru portofoliul vostru

Ce se întâmplă după terminarea cursului?

Pentru mine, învățarea continuă este extrem de importantă. Îmi doresc tot timpul să mă perfecționez și să fiu la curent cu noutățile care apar în domeniu. Așadar, te vei alătura comunității pe care am creat-o pe Facebook, unde ne susținem și ajutăm cu informații valoroase. În aceste grupuri private vei întâlni fotografi pasionați și talentați din toată lumea și vei avea acces la toate informațiile noi pe care aceștia le împărtășesc.

Despre Mine

M-am îndrăgostit de fotografia newborn în anul 2013, când am devenit mamă. Pe parcursul carierei mele, mi-am concentrat atenția numai asupra acestei ramuri, deoarece mi-am dorit să devin din ce în ce mai bună în domeniul newborn și să fac din această nișă un stil de viață.

Până în prezent am avut bucuria să fiu mentorul a peste 300 de fotografi din România, Germania, Norvegia, Italia,  Austria, Spania, Elveția, India, Franța și SUA.

Sunt membru al juriului  Newborn Photographer Community (NPC), ceea ce îmi oferă oportunitatea de a  juriza munca și realizările fotografilor de nou-născuți din întreaga lume.

Sunt deseori invitată să jurizez la competiții internaționale de fotografie, ceea ce mă onorează și mă ajută să îmi deschid noi orizonturi.

Și desigur, cea mai mare bucurie este evoluția impresionantă a cursanților mei. Ca mentor, doresc să le împărtășesc participanților o parte din cunoștințele mele teoretice și practice, să îi provoc să atingă perfecțiunea, dar și să le inspir dorința de învățare continuă. Iar rezultatele lor îmi confirmă faptul că experiența și munca mea dau roade de fiecare dată.

Testimoniale

“Mă așteptam la ceva deosebit, însă mi-a depășit așteptările. Am cunoscut oameni minunați, dar cel mai important, am învățat lucruri noi. Cu două modele minunate, am experimentat ce înseamnă fotografia de nou-născut dusă la un nivel superior și abia aștept să vă arăt ce imagini am obținut!”
Mădălina Roșiu

“Mi s-a dovedit încă o dată faptul că fotografia de copii este o artă, făcută cu pasiune de oameni sensibili și deosebiți. A fost un workshop minunat, din care am învățat ca niciodată nu poți ști totul și asta îți dă o “foame” permanentă de cunoaștere a artei fotografice.”
Elena Prie

“A fost o zi la care încă mă gândesc. Multă informație între prietene pe care parcă le știam de-o viață. M-am uitat pe aparat și am zis: “Wow dar astea sunt imaginile Danielei și totuși sunt la mine în aparat”. Abia aștept ziua de luni să văd dacă reușesc să am așa cadre faine în aparat după ce voi înfășa singură puiul de om. Plec la Botez dar mă gândesc la raw-urile de pe card de ieri.”
Luciana Ungureanu

“Răbdarea și amabilitatea o caracterizează cu îndestulare. Dacă aveți nevoie ca pașii sa va fie ghidati in domeniul fotografiei de nou nascut, Daniela va poate fi un mentor pe masura. Mulțumesc pentru toate sfaturile si indrumarile oferite.”
Andreea Pricope

“Yes, she is the best. That way i choose her for my mentoring, and she motivated me to try to be the best. I adore her. She is my mentor. And, i don t think she knows that. So…thank you Daniela.”
Avramescu Christiana

Timpul a trecut mult prea repede la workshop-ul organizat de Daniela. A fost ca într-un vis!! Am cunoscut un om atât de minunat și simplu, iți mulțumesc pentru tot, Daniela, abia aștept să ne revedem.

Raluca Zsigmond

Bucuria de a invata de la cei buni. Satisfactia evolutiei. Implinirea cand iti vezi munca apreciata. Indragostita de micuti! Un vis implinit – workshop cu Daniela Ursache

Ancuta Cabau

O experiență minunată care a însemnat studiu, dar multă iubire, atenție și dedicare, alături de un profesionist premiat internațional, un om frumos, un suflet cald, un mentor excepțional. Și printre atât de multe minuni surprinse în fotografii. Mulțumesc că mi-ai dat aripi să am mai mult ca oricand încredere în visul meu!

Monica Onofrei

Our first workshop was so amazingly perfect. Such a talented and humble tutor, incredible attendees, and above all the most prettiest models on earth. . A Big Thank you to Daniela Ursache for making it so enjoyable and successful. 

Amit Barot

Daniela is an excellent newborn photographer and also an excellent seminar leader. She transfers her calmness to the babies and the course participants, creating a particularly good atmosphere. The excellent handling and attention to detail is reflected in her outstanding pictures.
Thank you for a wonderful day, I have learned so much.

Ingrid Ellhotka

“Luna martie a început cu emoție pentru mine. Am avut ocazia să aflu noi tehnici de liniștire a bebelușului, siguranță și posing, pe care le consider extrem de utile. A fost o experiență minunată și o zi plină în care am avut ocazia sa fotografiez 4 suflețele dragi!”
Anca Firulescu

“Multe informații despre siguranța și posingul nou-născuților, o atmosferă excelentă și oameni frumoși. O experiență tare frumoasă!”
Edith Frîncu

”Ieri am avut ocazia sa petrec o zi intreaga alaturi de om extraordinar, un profesionist desavarsit, ce mi-a permis sa intru in studioul ei, unde se intampla magia. Un fotograf de nou nascuti, nu poate fi descris in putine cuvinte, insa cele care il definesc cu siguranta sunt: rabdator, empatic, cald, cu un simt artistic bine definit si cel mai important – indragostit pana peste cap de ceea ce face. Ziua de ieri a fost un amalgam de informatii extrem de bine structurate, ce m-au apropiat inca putin de visul meu. Iti multumesc inca o data pentru tot Daniela, sedinta de mentoring alaturi de tine a fost mult peste asteptari, am plecat de la tine incarcata de energie pozitiva si gata sa continui lucrul la drumul pe care mi l-am ales! ”
Cristina Tomani

“Astept cu nerabdare sa iti arat portofoliul! Multumesc pentru ziua de azi, am plecat acasa cu un adevarat bagaj de inspiratie. ”
Delia Simon

“Multumesc Daniela pentru sesiunea de mentoring. A fost o zi frumoasa cu doi bebelusi frumosi in studioul tau.”
Clarisia Urucu

I’ve always admired Daniela’s talent and passion for newborn photography. So much that I began dreaming of a one to one mentoring session with her one day. That wish finally came true, when recently I attended a mentoring session with her and I truly had so much to learn and to correct. Thank you Daniela for shaping me, my style and my vision.

Sarah Postolache

Cand m-am apucat de fotgrafie nu imi imaginam ca acesta este un domeniu in care trebuie sa inveti in permanenta. Sunt fotografi geniali atat de maternitate cat si de newborn care cu generozitate isi dau mai departe cunostintele si pot spune ca am avut marea placere de a participa la workshopul de newborn cu Daniela de la care am invatat enorm. Daniela este o persoana, calda, plina de rabdare, pe care este o placere sa o privesti lucrand. Multumesc! 

Andra Cristea

Ieri am avut ocazia să ajung în studioul Danielei, unde am cunoscut un fotograf de nou născuţi minunat, care îşi transpune în fotografii sufletul cald, şi un mentor de nota 10, atent la cele mai mici detalii. Pe lângă faptul că este un profesionist excepţional, este un om frumos, un om cald şi blând. Şi dacă până acum au fost momente când am avut îndoieli, Daniela, prin cuvintele timide a reuşit să-mi dea aripi să merg mai departe, să cred în mine şi visele mele. Îţi mulţumesc om frumos pentru tot! 

Alina Muresan

Newborn photography, o parte a fotografiei pe care doream demult sa o descopar. Asa ca, ieri am petrecut o zi in studioul Danielei din Bucuresti, un om minunat si un fotograf extrem de talentat si rabdator. Cand iti doresti sa evoluezi, inveti de la cei mai buni.

Mihai Chiorean

“Am avut oportunitatea să studiez noi abordări de posing, fotografiere, siguranță și relaxare a noului născut de la două colege experimentate. A fost o experiență minunată care m-a umplut de entuziasm și de dorința de a pune cât mai repede în practică tot ce am învățat!”
Alina Vasiliev

“Daniela Ursache-Newborn Photographer și Amalialphotography sunt printre cei mai talentați și apreciați fotografi din România și Spania. Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, ne-au împărtășit tehnici noi de fotografiere. A fost o experiență minunată, care mi-a adus și mai aproape de suflet fotografia de nou născut.”
Cristina Szabados

“A fost o zi deosebită, despre persoane minunate, despre o atmosferă extraordinară și despre fotografia de nou-născut, desigur! Am aflat informații atât de valoroase despre cum să poziționezi în maximă siguranță nou-născutul atât pe beanbag cât și în props-uri, în poziții avizate și cât mai confortabile.”
Elisa Marian

“Daniela, ești un omuleț bun de luat acasă și un profesionist în ceea ce faci! Multumesc tare mult pentru ca esti asa cum esti si ca artist, si ca om. Îți mulțumesc din inimă pentru investiția ta în mine.”
Cristina Anghel

Nu ma pricep la cuvinte siropoase si nici nu imi place sa “periez ” pe cineva daca nu merita sau daca nu simt sa fac asta insa , Daniela chiar merita sa ii ofer aprecierea mea atat in calitate de mentor cat si ca persoana : profesionalism , talent , rabdare , bunatate … un om care merita mult mai mult de 5 stelute cat imi permite fb . Multumesc din suflet Daniela pentru tot ce m-ai invatat . Recomand din toate inima # 5 * ++++
Camelia Feraru

Thank you Daniela for the great workshop! You are truly a pro and simply the best.

Sabina

Cand iubirea pentru fotografie si bebelusi devine o pasiune pe care iti doresti sa o aduci la cel mai inalt nivel iti cauti un om care sa te ghideze, sa te indrume, sa te sustina, sa fie acolo, un mentor si un fotograf pe care il admiri. Daniela este omul acela pentru mine si ieri am petrecut o zi foarte frumoasa in care am primt informatii pretioase, caldura si sustinere. Multumesc pentru o zi minunata! 

Catalina Andrei

Fotografia de nou nascut este gingasa si delicata, dar implica multa responsabilitate si tehnica pentru a obtine cadre minunate cu micutii; am pornit pe acest drum din pasiune, dar invatand de la cei mai buni din acest domeniu. Thank you Daniela for the opportunity! 

Madalina Pavel

Astăzi am fost la un workshop fantastic de fotografie de newborn, cu minunata Daniela Ursache. Un univers tare diferit de ceea ce fac eu, dar despre care am fost curioasă să învăț. A fost o zi fabuloasă, mulțumiri Daniela!

Mihaela Dinca

I’m so happy and glad that I did the workshop with Daniela. It brought my newborn photography skills to the next level. I know I still have to practice more, but I think without the workshop it would’ve taken me years to figure everything out and to come to this level. I also gained so much confidence working with newborns, because Daniela also showed us how she calms fussy babies. I love her work so much and I’m so thankful that she came to Austria and shared her knowledge and experience with us.

Michelle Rafanan

Contactează-mă

Aștept cu toată inima mesajul tău în formularul alăturat sau, dacă îți dorești să povestim mai multe, poți să mă contactezi oricând:

E-mail: hello@danielaursache.ro
Telefon: 0737 133 777