fbq('track', 'PageView');

Livrarea

Livrarea

Livrarea Produselor se face prin firma de curierat oriunde pe teritoriul Romaniei. Termenul de livrare este indicat în e-mail-ul de acceptare a Comenzii, respectiv într-un interval de  1-2 zile lucrătoare, fără a depăși termenul de 20 de zile lucratoare. Clientul va putea completa în formularul de Comanda o singură adresă de livrare, pentru fiecare Comanda efectuata.

 

Transferul proprietatii si al riscurilor

Proprietatea şi riscurile asupra Produselor vor fi transferate la livrare, insa condiționat de efectuarea plății de către Client.

Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi ce pot apărea din cazua întârzierii livrării – dacă acestea sunt cauzate de circumstanțe ce nu țin de noi sau în privința cărora nu am putut lua măsuri rezonabile pentru a preîntâmpina întârzierea (acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.)

În cazul în care produsul nu poate fi livrat, Newborn Photography se obligă să informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele achitate în avand urmând a fi rambursate în termen de maximum 14 de zile.

Valoarea maxima a daunelor-interese ce pot fi platite de Newborn Photography fața de orice Client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de Newborn Photography de la acest Client.

 

Costuri livrare :

Comenzile beneficiaza de livrare GRATUITA cu conditia ca adresa cumparatorului sa fie in aria de acoperire a curierului.

 

Proceduri obligatorii la livrare

Produsele comandate prin website sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid. In momentul expedierii coletului, agentul societatii de curierat va contacta Utilizatorul prin e-mail/SMS si/sau telefon pentru a indica intervalul de livrare. In cazul in care agentul societatii de curierat nu reuseste contactarea Utilizatorului, acesta va mai proceda la doua avizari succesive. Coletul va fi pastrat doar 10 zile lucratoare de la prima avizare.

Fiecare produs livrat va prezenta urmatoarele “caracteristici obligatorii”: va avea toate elementele caracteristice conforme cu cele ale modelului prezentat pe website si va fi original etichetat, ambalat si sigilat.  Factura de cumparare a produsului, declaratia de conformitate si certificatul de conformitate, garantie si instructiuni de folosire produs, daca nu se regasesc in colet, vor fi trimise la adresa de e-mail a Utilizatorului.

La receptia coletului, primitorul trebuie sa verifice integritatea acestuia, inclusiv integritatea benzii adezive care trebuie sa fie intacta. Primitorul coletului are dreptul de a nu accepta si de a nu plati contravaloarea coletului daca sesizeaza urme de deteriorare si/sau violare a acestuia (colet desigilat, colet deformat, colet rupt, colet umed sau cu urme suspecte) .

Toate mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor se vor face in scris pe AWB, in prezenta agentului societatii de curierat sau se vor face pe un Proces Verbal de constatare care se va incheia impreuna cu acest agent. Doar in astfel de cazuri se poate refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la astfel de aspecte nu vor mai fi luate in considerare.

 

Arie de acoperire si intervale de livrare

Livrarile se efectueaza pe teritoriul Romaniei si la cerere in orice alta tara din spatiul Uniunii Europene, contra cost.

In functie de disponiblitatea produsului, termenul de livrare este de  24-48 de ore in cazul comenzilor procesate in cursul saptamanaii, pana la ora 15:00. Dacă produsul nu este în stoc, termenul de livrare poate fi de 10-20 de zile lucrătoare. Cu exceptia aparitiei unor situatii exceptionale care fac imposibila respectarea termenului de livrare.

ATENTIE! Pentru comenzile plasate vineri si in week-end, cat si in sarbatorile legale, termenul de livrare stabilit conform celor de mai sus poate suporta intarzieri, livrarea facandu-se imediat in prima zi lucratoare a saptamanii. Livrarile se fac de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:00.

In cazul comenzilor pentru care Utilizatorul a optat pentru efectuarea platii prin transfer bancar, termenul de livrare se calculeaza de la momentul in care este confirmata incasarea contravalorii comenzii in contul Profesionistului.

In cazul in care profesionistul nu si-a îndeplinit obligatia de a livra produsele in termen, consumatorul ii solicita/comunica să efectueze livrarea intr-un termen suplimentar, corespunzător circumstantelor. In cazul în care Profesionistul nu livreaza produsele in termenul suplimentar respectiv, consumatorul are dreptul la rezolutiunea rezilierea contractului. La rezolutiunea contractului, Profesionistul rambursează fara intarzieri nejustificate toate sumele platite in temeiul contractului de catre consumator si in decurs de cel mult 7 zile de la data la care consumatorul a comunicat profesionistului decizia sa de terminare a contractului.