fbq('track', 'PageView');

Politica de retur

Politica de retur

OUG 34/2014 de pe site-ul ANPC transpune la nivel national prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor. Incepand cu data de 13 iunie 2014, data de intrare in vigoare a acestei ordonante de urgenta, au fost abrogate mai multe acte normative, unul dintre acestea fiind OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Dreptul de retragere

Operatorul economic / profesionistul este obligat sa asigure consumatorului dreptul de retragere care poate fi exercitat intr-un interval de 14 zile, insa sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta  (art 16) produsele alimentare, deoarece constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.

Newborn Photography va ofera posibilitatea de a returna  produsele alimentare in termen de 15 zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: hello@danielaursache.ro sau la numarul de telefon: +40 737 133 777.

Produsele pentru care nu se accepta returul sunt produse desigiliate si produsele alimentare care se deterioreaza usor, au termen de valabilitate scurt si sunt sensibile la temperatura, diferente de umiditate, etc, pentru care nu putem garanta depozitarea corecta din momentul in care s-a desfacut coletul, pana la termenul de retur.

Procedura de denuntare si retur:

Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa la adresa de  email hello@danielaursache.ro, din str. Vasile Serban, nr. 12, Potoceni, Jud. Buzau mentionand obligatoriu numarul de telefon +40 737 133 777 pentru contact. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. Dupa ce verificam ca produsele returnate corespund calitativ, suma platita initial va fi rambursata integral in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare .

Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

Newborn Photography SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice  sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: hello@danielaursache.ro.

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica conditiile mentionate in Termeni si Conditii la rubrica Litigii.