Testimoniale

“Amintiri de neuitat, greu de reprodus în cuvinte… Mulțumim!“

Stoian Andreea

“O persoana profesionista , rabdatoare, delicata si atenta la detalii ! Iti multumim mult de tot! Recomandam cu mare drag!“

Oana Andreea Cristea Neagu

“Un fotograf dedicat, care iubește ceea ce face și asta se vede in rezultatul final… niște fotografii de excepție!”

Ruxandra Vasilescu

“Profesionalism 100%,recomand cu drag! Multumim pentru superbele fotografii!”

Ioana Alexandra Ciupitu

“O incantare ! O persoana extrem de dedicata si un fotograf de exceptie! Ne-a daruit cele mai frumoase amintiri!”

Andreea Istice

“It was our first experience with professional photographer and what can I say, I am very satisfied. The photos are perfect and it was so worth to wait. Thank you so much, Daniela!”

Yuliya Tsoy

“Un om minunat si dedicat! Multumim pentru superbele fotografii!”

Adriana Nastasache

“Răbdarea și amabilitatea o caracterizează cu îndestulare. Dacă aveți nevoie ca pașii sa va fie ghidati in domeniul fotografiei de nou nascut, Daniela va poate fi un mentor pe masura. Mulțumesc pentru toată sfaturile si indrumarile oferite.”

Andreea Pricope

“Multumim frumos pentru poze …. am apreciat foarte mult rabdarea cu care ai lucrat !!!!”

Alina Maria Manea

“O experienta deosebita, Daniela este foarte atenta la detalii si foarte delicata cu bebelusii. Recomand cu caldura, avem amintiri de pus in rama!”

Raluca Banica

“Mulțumim din suflet pentru cele mai frumoase amintiri de pus in ramă, ședința de maternitate și cea de nou născut! Felicitări pentru profesionalism, rabdare, dedicare!”

Ana Camelia Moruz

“O atmosfera calda și liniștitoare ne-a întâmpinat încă de la intrarea in studio. Daniela este atât de delicata și gingașa cu recuzita, aparatul foto și cu modelul ei special! Acorda o atenție deosebita pregătirii ședinței nou născutului (acesta trebuie sa doarma profund). Am putut sa alăptez și sa schimb bebelușul ori de câte ori a fost nevoie între poze. Daniela a infasat-o cu grija dar in același timp cu o dexteritate de invidiat ! Rezultatul final este minunat ! Îți mulțumim, Daniela!

Caty Elena

“O experiență unică! Îți mulțumim din suflet pentru minunatele poze alături de iubitul nostru băiețel! Îți mulțumim pentru răbdarea și căldură cu care l-ai tratat pe Tudor! O atmosfera unică! Mult succes în tot ce îți propui! Cu mult drag Tudor, Cristina și Gabriel Stoica!”

Cristina Stoica

“Un om deosebit care acorda foarte multa atentie bebelusului. Pe parcursul a 3 ore petrecute la sedinta foto, fetita noastra a fost linistita de catre Daniela nu a plans deloc si doar ea s-a ocupat de bebe. Este foarte calma si dedicata in ceea ce face. Pozele au iesit super frumoase!!

Multumim mult!!!”

Catalina Marinache