Cu multă emoție și nerăbdare, vă invit să descoperim împreună arta fotografiei de maternitate într-un workshop susținut în octombrie de Michael Stief, renumitul fotograf de nou-născuți din Munchen. De-a lungul carierei sale, acesta a câștigat numeroase premii pentru fotografia de maternitate și newborn, dar și pentru contribuția adusă în calitate de speaker și autor de carte.

În cadrul cursului veți avea ocazia să explorați tehnicile ascunse din spatele fotografiilor fine art, esențiale pentru a surprinde cele mai frumoase clipe din viața mămicilor și a bebelușilor. Cursul va dura 8 ore și se va desfășura în studioul meu foto din București, într-o atmosferă deosebit de plăcută.

workshop cu Michael Stief

Ce subiecte vom aborda?

  • Despre idei și creativitate
  • Drumul de la concept la pregătire
  • Propsuri și recuzită
  • Ghid de lumină pentru portrete
  • Lumina naturală vs lumina artificială
  • Ședința foto cu modele
  • Procesarea imaginilor
  • Retușul pielii
  • Fundalul și textura în postprocesare

Cui se adresează workshop-ul?

Dacă aveți experiență în fotografia de portret și stăpâniți modul de funcționare a camerei DSLR, sunteți bineveniți la atelierul de fotografie din 12 octombrie. Fiecare participant are posibilitatea de a-și perfecționața abilitățile de fotograf, descoperind pas cu pas tehnicile de implementare artistică a temelor specifice fotografiei de maternitate.

Pentru a vă putea alătura acestei frumoase întâlniri, aveți nevoie de un aparat de fotografiat profesional cu flash, precum și de un obiectiv cu intervalul focal de 24-105 mm, în funcție de formatul imaginii. Dacă aveți o lentilă cu distanță focală fixă, ar fi bine să o aduceți. Acest tip de lentilă vă ajută să obțineți imagini mult mai bune din punct de vedere calitativ.

Costul acestui workshop cu Michael Stief este de 550 de Euro, tarif în care sunt incluse răcoritoare și gustări pentru toată lumea. De asemenea, pe lângă experiența de neuitat, fiecare participant va primi un certificat ce atestă participarea la atelierul de fotografie de  maternitate.

Evenimentul are loc pe data de 12 octombrie 2018, iar înscrierile sunt deschise pentru toți cei interesați de prezentarea invitatului nostru, prezent pentru prima dată la noi în țară.

Aștept cu nerăbdare să ne lăsăm cuceriți de pasiunea și talentul acestui mare fotograf, de la care ne putem inspira pentru a da naștere unor opere de artă pline de esență.

Pentru înscrieri, mă puteți contacta la numărul de telefon 0737 133 777 sau prin e-mail: hello@danielaursache.ro.