NEWBORN AND PORTRAIT SUMMIT

Hotel Capitol, Bucuresti
18 Aprilie 2024

DESPRE EVENIMENT

Prima ediție Newborn and Portrait Summit s-a bucurat de un mare succes, astfel că ne pregătim să reunim comunitatea fotografilor de nou-născut, maternitate, familie și portret într-un singur loc și în 2024. Așadar, pe 18 Aprilie 2024 ne vedem în București la cea de-a doua ediție Newborn and Portrait Summit, un eveniment dedicat iubitorilor de artă și fotografie, menit să îmbine pasiunea cu experiența și informația cu practica într-o atmosferă de neuitat.

Fie că ești începător, avansat sau profesionist, aici ai ocazia să-ți duci arta fotografică la următorul nivel.

Lectorii noștri din România și din afara țării vor împărtăși cunoștințele și abilitățile dobândite de-a lungul timpului și îți vor oferi sfaturi care să te ajute în călătoria ta profesională. Fiecare poveste îți va stârni motivația și te va ajuta să-ți evaluzezi potențialul, să-ți stabilești obiectivele și să găsești soluțiile potrivite pentru a le atinge.

În plus, vom găzdui un târg de recuzită foto unde vor fi prezenți unii dintre cei mai buni furnizori din Europa. Acolo vei putea descoperi o gamă selectă de accesorii și propsuri, alese cu grijă pentru a te ajuta să-ți amplifici viziunea artistică.

Alătură-te acestei comunități remarcabile, fă-ți prieteni noi și învață să faci fotografii memorabile alături de unii dintre cei mai apreciați specialiști din domeniu.

Te așteaptă o experiență cu totul aparte, într-o atmosferă relaxantă și plină de inspirație, unde vei putea să îți dezvolți abilitățile, să descoperi noi perspective și să te inspiri din povestea celorlalți pasionați de fotografie.

AFLATI CINE SUNT MENTORII

MARA SAIZ

PROGRAM CONFERINȚĂ

18 Aprilie 2024

 • Înregistrare 08:00 - 08:30
 • Morning Coffee si Vizita la standuri 08:30 - 09:30
 • Deschidere Conferință 09:30 - 09:45
 • Mini atelier - Cum sa realizezi o sedinta foto de nou-nascut in 30 de minute
  Mini atelier - Cum sa realizezi o sedinta foto de nou-nascut in 30 de minute 09:45 - 11:00

  DANIELA URSACHE

 • Calatoria catre descoperirea unui stil unic si reinventare
  Calatoria catre descoperirea unui stil unic si reinventare 11:00 - 12:00

  CAMELIA BURDUJA

 • Coffee break & Networking 12:00 - 12:30
 • Prezentarea partenerilor si anuntarea castigatorilor 12:30 - 13:00
 • Strategii de marketing online pentru fotografii de nou-nascut si familie
  Strategii de marketing online pentru fotografii de nou-nascut si familie 13:00 - 14:00

  NATALIA PLAKIDA

 • Pranz si Vizita la standuri 14:00 - 15:30
 • Fotografia de maternitate
  Fotografia de maternitate 15:30 - 17:00

  TIANNA J-WILLIAMS

 • Fotografia Fine Art - Creativitate si Inspiratie
  Fotografia Fine Art - Creativitate si Inspiratie 17:00 - 18:00

  MARA SAIZ

 • Incheiere conferinta 18:00 - 18:30
 • Dinner& Networking 19:00 - 20:30

  (pentru participantii cu bilete premium)

CUMPĂRĂ BILETE

PACHET STANDARD

890 LEI

890 LEI

PACHET PREMIUM

doar 30 de locuri

1090 LEI

1090 LEI

Workshop Mara Saiz
17 Aprilie 2024

Atelierul susținut de Mara Saiz este destinat fotografilor care nu au curajul să se considere încă artiști dar își doresc să exprime emoții și povești prin fotografie. Adaptat pentru fotografii fără un stil definit, preocupați de editarea și experimentarea culorilor, acest curs parcurge tot drumul unei fotografii, din clipa în care aceasta ia naștere în suflet, până la exprimarea ei în minte, cameră și pe rețelele sociale.

Participanții vor explora experiențele Marei, descoperind complexitatea unei vieți dedicate portretului artistic.

Atelierul abordează subiecte precum rolul fotografiei în auto-recunoaștere, inspirație, creativitate, stil, editare și teama de a ieși în evidență. Participanții obțin o perspectivă asupra procesului creativ al Marei, asistând la o sesiune foto de portret live și la o discuție deschisă despre luarea deciziilor, de la iluminare și recuzită, până la poziționare și atitudine.

Workshop Tianna
19 Aprilie 2024

WORKSHOP DE MATERNITATE DE O ZI

Fotografia de maternitate este despre feminitate, sensibilitate, putere și emoții autentice. Aceasta surprinde femeia într-o ipostază diferită, plină de strălucire, ajutând-o să îmbrățișeze frumusețea sarcinii și să o păstreze în imagini care vor fi prețuite ani la rând.

Acest workshop este destinat fotografilor care oferă deja servicii foto de maternitate sau care doresc să facă primii pași în această direcție, dar și fotografilor profesioniști.

Subiecte abordate:

Înțelegerea procesului și beneficiilor unei sesiuni foto de maternitate de lux.

INTREBARI FRECVENTE

Conferința va avea loc la Hotelul Capitol din București, România pe 18 aprilie 2024.

Poți ajunge la Hotelul Novotel fie cu mașina, fie cu ajutorul mijoacelor de transport public. Iată care sunt liniile de tranzit cu rute care ajung aproape de locația conferinței.

Autobuz: 137, 178, 226, 381, 783

Tren: R 10716

Metrou: M2

Evenimentul este dedicat tuturor celor pasionați de fotografia de nou-născuți, maternitate și portret, fie că ești fotograf începător sau experimentat.

Află prețul biletului accesând linkul „Cumpără bilet”.

Din pacate, nu. Acceptăm doar carduri de credit sau de debit.

Nu există un termen limită pentru achiziționarea biletelor. Însă, numărul locurilor disponibile este limitat, așa că rezervă-ți din timp locul la conferință!

Speakerii își vor susține prezentările în limba română și engleză. Workshopul va fi în limba engleză.

Codul vestimentar este smart casual, dar te încurajăm să porți o ținută cât mai confortabiă. Deoarece sălile de conferințe tind să fie reci, îți recomandăm să aduci cu tine o jachetă sau un pulover.

Da. Toți participanții primesc un certificat pentru participarea la conferință și/sau la workshop.

Biletele nu pot fi rambursate sau transferate. Dacă nu poți participa la eveniment din cauza unor circumstanțe neprevăzute, te rugăm să ne anunți. Poți vinde biletul altei persoane sau te putem ajuta să vinzi biletul altor participanți prin intermediul rețelelor sociale.

Dacă evenimentul este anulat din cauza unui eveniment de forță majoră, vom rambursa prețul integral al biletului. Cheltuielile pentru biletele de avion nerambursabile sau alte costuri vor fi suportate de către participant.

Participarea copiilor sub 14 ani nu este permisa. Copii intre 14-18 ani pot participa daca au bilet de intrare.

Dacă evenimentul este anulat din cauza unui eveniment de forță majoră, vom rambursa prețul integral al biletului. Cheltuielile pentru biletele de avion nerambursabile sau alte costuri vor fi suportate de către participant.

PARTENERI