pachet-newborn

Pachete Ședință foto nou-născut

pachet-baby

Pachete Ședință foto bebeluși

Cu o abordare personalizată și un angajament față de calitate, ofer servicii limitate lunar pentru a mă asigura că fiecare experiență este unică și plină de emoție. În calitate de fotograf specializat în ședințe foto pentru nou-născuți și bebeluși, am creat pachete personalizate pentru a vă încânta cu amintiri de o frumusețe unică.
 

Programarea din Timpul Sarcinii:

Pentru a vă asigura un loc în calendarul meu, vă recomand să programați ședința foto încă din timpul sarcinii. Aceasta este o perioadă minunată pentru a anticipa sosirea micuțului și pentru a vă asigura că avem disponibilitate în program. Vom lua în considerare data probabilă a nașterii pentru a rezerva locul în calendar și pentru a vă oferi o experiență relaxantă și bine pregătită.

Flexibilitate După Naștere:

Dată fiind imprevizibilitatea momentului în care bebelușul decide să sosească, este ideal să mă contactați imediat după naștere. Acest lucru ne permite să fim flexibili cu data ședinței foto și să găsim momentul potrivit pentru a imortaliza primele zile din viața bebelușului vostru.

Pachete Personalizate:

Alegeți dintr-o varietate de pachete care pot include, de exemplu, albume foto fine art, printuri de calitate superioară și sesiuni foto pentru diferite etape ale creșterii bebelușului. Fiecare pachet este creat cu grijă pentru a vă oferi amintiri care vor rămâne vii și însemnate pentru întreaga familie.

Vă invit să vă bucurați de această călătorie fotografică alături de mine, unde fiecare detaliu este atent elaborat pentru a vă oferi amintiri de o frumusețe inegalabilă.