Curs fotografie newborn în Schindellegi, Elveția

În mijlocul frumuseții naturale a Elveției, o grupă de pasionați ai fotografiei s-au reunit pentru un curs fotografie newborn memorabil, o experiență care s-a transformat într-o călătorie plină de învățare, conexiuni și explorare creativă.

Acesta a fost al cincilea workshop pe care l-am susținut în Elveția și de fiecare dată, am revenit cu o bucurie imensă. De această dată, am avut privilegiul de a împărtăși arta fotografiei nou-născuților în Schindellegi.

Capturând Delicatețea Primelor Clipe

Workshopul, pe care am avut privilegiul de a-l coordona, s-a desfășurat într-un oraș care emană farmecul Elveției. Scopul a fost să explorăm împreună tainele artei de a fotografia nou-născuții, capturând magia și puritatea acestor clipe efemere.

Pregătirea pentru Magie

Am început prin a vorbi despre pregătirea pentru ședințele foto. Am discutat despre cum să pregătim mediul pentru ca bebelușii să se simtă confortabil și în siguranță. Alegerile de accesorii și decor au avut un rol important în crearea unui cadru plin de căldură.

Arta Stilizării și Setările Corecte ale Camerei Foto

Am explorat arta stilizării și importanța setărilor aparatului foto. Acest lucru ne-a ajutat să înțelegem cum să creăm cadre frumoase, cu detalii care să atragă atenția.

Magia Luminii

Discuția noastră s-a îndreptat și către lumină. Am analizat cum putem folosi lumina naturală și cea de studio pentru a scoate în evidență detaliile subiectului.

Perspective și Puncte de Stație

Am învățat că unghiul de fotografiere poate spune o poveste întreagă. Am explorat cum să alegem unghiul potrivit pentru a surprinde expresii adorabile și momente speciale.

Pasiune Transformată în Imagini

Un moment deosebit a fost atunci când am lucrat practic cu trei nou-născuți adorabili. Am aplicat tehnicile învățate, creând imagini pline de emoție.

Încheiere cu Dorința de Întoarcere

Pe măsură ce ziua s-a încheiat, am simțit recunoștința pentru această experiență deosebită. Cu inima plină de bucurie, mi-am propus să revin în Elveția în anul următor pentru a continua să împărtășesc cunoștințele și pasiunea mea pentru fotografia nou-născuților.

Învățând și Creând Împreună

În concluzie, acest workshop în Elveția a reprezentat o adevărată îmbinare între învățare și creativitate. Am învățat împreună, am explorat împreună și am creat împreună. Le mulțumesc tuturor celor care au participat și m-au inspirat să continuu să împărtășesc din experiența mea în fotografia de nou-născut. Cu sufletul plin de bucurie și nerăbdare, aștept întâlnirea din anul viitor în acest loc minunat pentru noi aventuri fotografice.

Gessica Auciello

The workshop with dear Daniela was phenomenal. She explains everything with a lot of love and patience. I heartily recommend her. Thank you dear Daniela

Rosalba Gattella

I’m deeply grateful for the incredible moments and valuable learning in our workshop. Your passion and expertise in capturing beautiful newborn moments have touched me profoundly. Thank you for sharing your knowledge and creating an emotional experience that will forever inspire my own photography journey.

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×