Newborn and Portrait Summit – Ediția 2023

Care este povestea primei ediții Newborn and Portrait Summit? Ei bine, atunci când iubești ceea ce faci, simți nevoia să spui lumii întregi. Vrei să împărtășești ceea ce știi, să-i cunoști pe cei ca tine și, de ce nu, să-i aduci mai aproape. 

Așa a luat naștere conferința Newborn and Portrait Summit. Din pasiune pentru fotografie, dar mai ales din dorința de a construi o comunitate frumoasă, bazată pe prietenie, profesionalism și educație de înaltă calitate. 

A fost ușor? Cu siguranță nu! De la alegerea locației potrivite, până la invitațiile trimise speakerilor și furnizorilor de recuzită, am parcurs fiecare etapă cu emoții, învățând din mers. Dar poate chiar lipsa experienței și provocările întâlnite au făcut această experiență mai frumoasă și au transformat-o într-o amintire care va rămâne în sufletul tuturor celor implicați.

Când și unde?

Newborn and Portrait Summit a avut loc pe 20 aprilie la Hotelul Novotel din București și a reunit 100 de fotografi de Newborn, Maternitate, Familie și Portret. 

Am ales această locație pentru a ne întâlni într-un loc elegant și liniștit, aflat chiar în inima capitalei. Tot aici am găsit deschidere pentru găzduirea conferinței și ne-am bucurat de profesionalism, atenție la detalii și o organizare impecabilă.

Cum s-a văzut, cum s-a simțit, ce am învățat?

A fost o zi plină de lecții și sfaturi prețioase, idei și prieteni noi, clipe intense și multe emoții. 

De la fotografia de maternitate și nou-născut, la cea de familie și branding personal, toți speakerii ne-au împărtășit cunoștințele și experințele dobândite de-a lungul timpului, inspirându-ne cu povestea lor profesională.

Conferința a debutat cu prezentarea Andrei Cristea, specializată în fotografia de maternitate. De la ea am aflat cât de important este să creezi o experiență deosebită în timpul ședinței foto și să le ajuți pe viitoarele mămici se reconectează cu propriul sine, căpătând astfel încredere în feminitatea și frumusețea lor.  

Raluca Bădescu ne-a vorbit despre autocunoaștere prin fotografia de branding, despre cum poți scoate la iveală latura personală și emoțională a unei persoane în mediul ei de business prin fototgrafie.

De la Ancuța Cabău am aflat că unul dintre secretele portretelor de familie perfecte este emoția, element pe care încearcă să-l surprindă cu măiestrie în fiecare cadru.

Agustin Camino, fotograf de nou-născuți, bebeluș, copil, maternitate și familie din Spania, ne-a încântat cu umorul său, dar mai ales cu o prezentare detaliată a poziționării nou-născuților.

Ultima prezentare a fost susținută de invitatul special al conferinței – Małgorzata Sulewska-Czarnecka. Pasionată de fotografia de portret, maternitate și nou-născut, dar și de pictură, fotografa din Polonia ne-a dezvăluit cum ne putem folosi de cromatică pentru a obține portrete fine art deosebite.

Cu fiecare prezentare, am aflat cât este de important să fim curajoși și deschiși, să investim în educație constant, dar mai ales să ne lăsăm ghidați de emoție. Am deslușit tainele cromaticii și am învățat cum putem obține fotografii perfecte fără echipament scump. Și poate cel mai important, am înțeles că doar prin educație și prietenie putem deveni mai buni.

Târgul de recuzită foto, atracția evenimentului

Tot în cadrul conferinței a avut loc și un târg de recuzită foto la care a participat o parte din cei mai buni și talentați furnizori din țară. Ei au adus un strop de culoare și ne-au încântat privirile cu cele mai frumoase propsuri și accesorii. 

Pe lângă produsele realizate cu dragoste, furnizorii de recuzită au pregătit și o surpriză – o tombolă cu foarte multe premii pentru participanții la conferință. A fost un moment plin de emoții și recunoștință, pentru care le mulțumim încă o dată.

Cum s-a încheiat Newborn and Portrait Summit 2023?

Înainte de a ne lua rămas-bun, am răspuns la întrebările participanților, am cerut feedback, am primit sfaturi și sugestii, după care ne-am strâns cu toții pentru o ultimă fotografie de grup.

Conferința a fost urmată de un workshop de fotografie suținut de talentata Małgorzata Sulewska-Czarnecka a doua zi.

Aceasta a fost prima ediție a conferinței Newborn and Portrait Summit. Vă mulțumim tuturor pentru participare și implicare – speakeri, participanți, locație, furnizori de recuzită, sponsori și prieteni. Cu toții ați fost minunați și ați făcut posibil ca acest vis să devină realitate!

Suntem foarte nerăbdători să ne vedem la următoarea ediție care va avea loc pe 18 aprilie 2024.

Pentru mai multe informații despre eveniment, puteți accesa pagina de prezentare

Povestea Newborn and Portrait Summit continuă!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×