Workshop fotografie de nou-nascut in Islanda

În luna octombrie, am avut privilegiul să împărtășesc arta și pasiunea mea pentru fotografia de nou-născut într-un studio dedicat acestui univers minunat din Akureyri, Islanda. Experiența a fost o călătorie emoționantă și plină de descoperiri, iar astăzi vreau să vă împărtășesc această poveste captivantă.

Descoperind Lumina și Magia în Fotografia de Nou-Născut

În cadrul workshop-ului, am avut bucuria de a lucra cu trei modele adorabile, explorând împreună subtilitățile și magia fotografiei de nou-născut. Am ales să aduc un plus de lumină cu ajutorul blitului, creând astfel imagini care surprind autenticitatea și gingășia acestor momente unice.

Recunoștința pentru Oportunitatea de a Preda în Islanda

Predarea acestui workshop în Islanda a fost o experiență plină de recunoștință. Am avut șansa de a împărtăși cunoștințele mele și de a învăța la rândul meu de la participanți. Fiecare cadru capturat a fost o exprimare a dragostei noastre comune pentru această artă sublimă.

Concediu Binemeritat și Aventuri în Islanda

După zile intense de predare și creativitate, mi-am acordat câteva zile de concediu binemeritate pentru a explora și a mă bucura de frumusețile naturale ale Islandei. A fost o oportunitate de a mă conecta cu peisajele uluitoare și de a descoperi locuri magice.

Privind Aurora Boreală pentru Prima Dată

Un moment de neuitat din această călătorie a fost aurora boreală. În liniștea și splendoarea nopții islandeze, am asistat la un spectacol de lumină și culoare care a completat perfect această aventură unică.

Continuând Drumul Fotografic

Această experiență în Islanda a fost cu adevărat remarcabilă și m-a îmbogățit în moduri neașteptate. Îmi exprim recunoștința că am avut ocazia să aduc pasiunea mea pentru fotografie într-un colț atât de special al lumii.

Vă invit să rămâneți conectați pe paginile mele de social media pentru a afla mai multe despre viitoarele aventuri și workshop-uri. Mulțumesc că faceți parte din această călătorie magică a fotografiei!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×