Curs de fotografie newborn București – O nouă întâlnire cu oameni talentați

Luna octombrie mi-a oferit bucuria de a găzdui un nou curs de fotografie newborn în București.

În cadrul acestuia am lucrat cu 3 bebeluși drăgălași, pe care i-am fotografiat alături de Olga, Monica, Luminița, Mădălina, Agnes și Dana. Aceste fete minunate m-au surprins cu pasiunea, entuziasmul și dorința lor de cunoaștere, m-au încărcat cu energie și mi-au oferit satisfacția unei întâlniri frumoase.

atelier fotografie newborn

În cele nouă ore petrecute împreună am discutat despre cele mai importante aspecte în fotografia de nou-născut și am experimentat o parte din noțiunile teoretice esențiale.

Ne-am jucat cu lumina naturală și lumina de studio, am discutat despre diferențele dintre acestea și am analizat cadrele obținute împreună. Astfel, ca de fiecare dată, am pus accent pe partea practică, iar fetele au avut posibilitatea de a-și perfecționa și dezvolta tehnica folosită.

atelier foto nou-născuți

Iubesc oamenii care vin în studioul meu cu inima deschisă, pregătiți să accepte și ofere sfaturi în egală măsură. Iubesc oamenii care au încredere în mine și se lasă ghidați pe parcursul acestor ateliere de fotografie newborn. Dar mai presus de toate, iubesc sentimentul pe care îl am de fiecare dată când știu că acești oameni pleacă din studio mai bogați în cunoștințe, trăiri și experiență.

Și de această dată am simțit că mi-am îndeplinit misiunea de mentor, astfel că le mulțumesc fetelor pentru că m-au ales și m-au făcut părtașă la povestea lor. Le doresc un parcurs cât mai lin, presărat cu reușite personale și profesionale, oameni frumoși și experiențe de neuitat.

atelier de fotografie newborn

De asemenea, îi mulțumesc colegului meu Aurelian pentru filmulețul making-of, dar și Corinei pentru imaginile surprinse în timpul acestui atelier de fotografie newborn.

Următorul workshop va avea loc pe 24 ianuarie 2020, așa că vă invit să vă înscrieți pentru a face un pas înainte spre cariera la care visați. Până atunci însă, nu uitați că doar prin educație și muncă veți putea ajunge la un nivel înalt.

Vă aștept cu drag!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×