Cei mai talentați fotografi își dau întâlnire la Conferința ‘The Dream Event’ 2020

Atunci când mi-am propus să aduc fotografia de nou-născut la un alt nivel, nu mi-am imaginat cât de departe o să ajung. Nu am știut nici de cât timp voi avea nevoie pentru a face performanță. Însă timpul mi-a fost prieten de nădejde, căci cu fiecare pas pe care l-am făcut, visul meu a prins contur.

Astăzi privesc cu mândrie și emoție la parcursul meu, iar atunci când sunt invitată la evenimente importante și îmi văd numele printre cei mai talentați fotografi de nou-născuți din lume, știu că dorința mea s-a îndeplinit.

conferința The Dream Event

Speaker la conferința ‘The Dream Event’ din Belgia

Dacă pui suflet în ceea ce faci și ai succes, oamenii vor să te cunoască și să îți descopere secretul care te-a adus pe culmea fericirii profesionale.

Așa se face că am fost invitată în calitate de speaker la conferința ‘The Dream Event’, o reuniune a celor mai talentați și pasionați fotografi de newborn, maternitate și copii din lume.

 Evenimentul din capitala Belgiei se va desfășura pe 2 și 3 mai 2020, și va oferi publicului oportunitatea de a participa la ateliere, concursuri, prezentări, ceremonii de premiere și multe alte surprize.

Sunt bucuroasă și onorată să mă aflu printre fotografi precum: Sujata Setia, Ana Brandt, Mariola Glajcar, Michael Stief, Daniele Hagens, Franu Rey, Kath Vergara, Paloma Schell sau Magali Tinti. Ei reprezintă o adevărată inspirație nu doar pentru amatori și fotografi aflați la început de drum, ci și pentru mine.

Desigur, gândul de a mă afla în fața unui public atât de numeros îmi dă emoții, dar am speranța că mesajul meu despre fotografia de nou-născut va ajunge la sufletul oamenilor.

Mai multe detalii despre eveniment

Știu cât de valoroase sunt aceste evenimente pentru cariera unui fotograf de nou-născut, astfel că vă îndemn să participați la cât mai multe. Iar dacă nu aveți alte planuri pentru anul ce urmează și v-ar plăcea să fiți alături de mine și restul invitaților, iată mai multe detalii despre conferință.

Până atunci, mă pregătesc pentru prima Conferință de Fotografie de Nou-născuți, Copii și Familie din România, ce va avea loc în noimebrie 2019.

Sper ca ambele evenimente să aibă succes și abia aștept să revin cu vești despre aceste experiențe de suflet, la care vă aștept cu drag!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×