Workshop de Fotografie de nou-născut în Dubai

Fotografia este o artă captivantă și versatilă, care combină cunoștințe tehnice solide cu creativitatea personală pentru a crea imagini care vorbesc direct sufletului. Pe 6 August, am avut privilegiul de a organiza un workshop de fotografie de nou-născut fascinant în vibrantul oraș Dubai.

A fost o experiență extraordinară și sunt extrem de recunoscătoare că am avut ocazia să împărtășesc cunoștințele și pasiunea mea cu alți entuziaști ai fotografiei.

Workshopul a reprezentat o călătorie captivantă prin universul delicat al fotografiei de nou-născut. Împreună cu participanții, am explorat subiecte esențiale care stau la baza capturării momentelor magice din primele zile ale vieții unui copil.

Am început prin a explora pregătirea sesiunilor foto, punând accentul pe crearea unui mediu cald și sigur pentru micuți. Apoi, am adâncit discuția cu privire la stilizarea cadrelor și setările aparatului foto, dezvăluind secretele pentru imagini impresionante.

Atât lumina naturală, cât și lumina de studio au fost subiecte importante pe care le-am abordat, învățând cum să le folosim pentru a evidenția detaliile subiectului. Am dezbătut importanța alegării unghiului potrivit și a punctului de stație, pentru a captura expresiile și gesturile adorabile.

Am împărtășit cu participanții pașii cheie ai fluxului de lucru, de la poziționarea micuților pe beanbag sau în diferite decoruri, până la tehnici de înfășat care dau unicitate fotografiilor. Siguranța nou-născuților a fost un punct central în discuțiile noastre, iar pregătirea părinților a fost abordată cu grijă pentru a asigura o experiență plăcută pentru toți.

Am acordat o atenție deosebită și aspectelor de promovare și branding, discutând despre modul în care social media poate fi folosită pentru a-ți dezvolta propria ta marcă în lumea fotografiei nou-născuților. Am analizat, de asemenea, importanța post-procesării pentru a transforma imagini bune în adevărate opere de artă.

Un moment special și emoționant a fost atunci când am lucrat practic cu cei trei nou-născuți adorabili care au fost prezenți. În timpul acestei sesiuni practice, am aplicat cunoștințele și tehnicile învățate, transformând ideile în imagini reale.

În concluzie, workshopul din Dubai a fost un succes și sunt mândră să fiu parte din această experiență de învățare și inspirație. Sunt recunoscătoare tuturor celor care au participat și mi-au oferit șansa de a împărtăși pasiunea mea. Cu inima împlinită și cu dorința de a continua să explorez minunile fotografiei de nou-născut, aștept cu nerăbdare să revin în Dubai în Februarie pentru a împărtăși cunoștințele mele și cu alți iubitori ai fotografiei.

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×