Fotografie de nou-născut 2021. O scurtă retrospectivă în imagini și cuvinte

Deși a trecut repede, 2021 a fost un an bun și generos. A fost un an plin de evenimente, creativitate, muncă, pasiune, oameni noi, susținere, bucurie, dar mai ales recunoștință.

Am călătorit mult și am lucrat cu fotografi talentați din toată lumea. Am fotografiat bebeluși și am creat amintiri ce vor dăinui o viață. Am visat neîncetat și am atins noi culmi în arta fotografică. Am învățat și am evoluat. Am trăit cu bucurie fiecare moment și nu am uitat nicio clipă să fiu recunoscătoare. Și astfel s-a scurs un an întreg, din care am rămas cu amintiri pline de emoție, prieteni noi și experiențe memorabile.

Cele mai importante evenimente din 2021

Pe lângă ședințele foto cu nou-născuți, anul acesta am dedicat o mare parte din timp workshopurilor de fotografie și sesiunilor de mentoring. Astfel, din cauza restricțiilor de călătorie, până în luna mai am susținut cursuri și ședințe în studioul meu din București. În toată această perioadă am cunoscut fotografi foarte talentați, dornici să experimenteze și să evolueze.

În luna iunie am dat startul evenimentelor din afara țării, Austria fiind prima destinație în care am călătorit. Am susținut 3 cursuri în Viena și alte două în Gänserndorf. În a doua jumătate a lunii iunie am mers în Franța, acolo unde m-am bucurat de un workshop de succes în Nantoin.

În iulie am ajuns în Elveția, un loc în care mă reîntorc mereu cu plăcere. Aici am susținut două ateliere de fotografie de nou-născut. Primul eveniment a fost găzduit într-un studio foto superb din Basel, iar cel de-al doilea workshop a avut loc în Villmergen. Pentru că am surprins imagini memorabile, iar sfaturile mele au fost puse în aplicare cu mult entuziasm și pricepere, ambele evenimente au fost pe placul tuturor.

fotografie newborn

In luna august am avut parte de o experiență de suflet, dar și de cel mai lung zbor de până acum. Am fost invitată în Carolina de Sud, acolo unde am susținut o sesiune de mentoring în Myrtle Beach. Aici am lucrat cu trei bebeluși, printre care și o minune de fetiță care m-a cucerit cu grația și frumusețea ei.

Toamna m-a purtat tocmai în Norvegia, unde am susținut un curs în Ostfold. Tot în luna septembrie am organizat un workshop în Germania, țara în care am fost invitată de cele mai multe ori în calitate de mentor. În luna octombrie m-am întors în Austria pentru un ultim workshop în Vienna, iar în luna noiembrie am călătorit în Mexic.

Luna decembrie am ales să o dedic ședintelor foto și să mă bucur în tihnă de nou-născuții drăgălași care au ajuns în studioul meu. Și desigur, decembrie este despre timpul petrecut în familie, alături de toți cei dragi.

Rămas bun, 2021!

Așadar, aceasta este povestea anului 2021. O poveste despre fotografie, oameni pasionați, evoluție și gratitudine. Și pentru că 2022 ne bate la ușă, nu-mi mai rămâne decât să vă urez sărbători fericite și un an nou mai bun!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×