Workshop fotografie newborn în Elveția. Atelier cu 3 bebeluși și 9 fotografi

Atunci când pornesc pe calea fotografiei de nou-născut, mulți dintre artiști au întrebări, temeri, speranțe și așteptări. Să fii artist nu este ușor, iar eu îmi doresc să fiu alături de cei care doresc să muncească pentru a-și urma visul.

Acesta este scopul tuturor sesiunilor de mentoring și atelierelor de fotografie pe care le organizez. Să îi ghidez pe fotografii începători, să le răspund la întrebări, să îi ajut să își înfrunte temerile, să le întăresc speranțele și să le ofer o nouă perspectivă asupra pasiunii lor.

Despre toate acestea a fost vorba și la workshop-ul din Elveția, un eveniment la care m-am încărcat cu energia și entuziasmul cursanților. La întâlnire au participat 9 fete grozave, dornice să afle cât mai multe despre universul fotografiei newborn.

workshop Elveția

Cum s-a desfășurat workshop-ul din Elveția

Ca întotdeauna, cursul meu îmbină partea teoretică cu cea practică, oferind participanților o experiență completă.

Astfel, după ce ne-am prezentat și am stabilit modul de lucru, ne-am pus pe treabă. Am discutat despre lumină și setările necesare, siguranța nou-născutului, echipament necesar și pregătirea acestuia, tehnici de liniștire a micuților, stil, comunicarea cu părinții etc. De asemenea, am discutat despre mentori și fotografi populari, dar și despre trucurile folosite de aceștia în fotografie.

workshop-ul din Elveția

Însă, partea practică a fost de departe favorita tuturor. Spre bucuria fetelor, am avut 3 modele adorabile – Milica, Tara si Yamina. Micuțele și-au îndeplinit cu succes rolul de modele și ne-au oferit posibilitatea de a surprinde o mulțime de cadre reușite. La final, am discutat despre fotografiile obținute, le-am oferit feedback și le-am asigurat că se află pe drumul cel bun.

Workshop-ul s-a terminat într-o atmosferă încântătoare, cu promisiunea de a ține legătura și pe viitor.

workshop newborn

Care este secretul unui workshop de succes?

Secretul cursurilor mele este simplu: toată atenția mea se concentrează asupra cursanților. Indiferent de țară, naționalitate sau cultură, abordez subiectele cu flexibilitate și încerc să comunic cu fiecare în parte. Totul este despre ei, nu despre mine. Doar așa își pot descoperi calitățile cu care sunt înzestrați și pot dobândi noi cunoștințe.

Așadar, le mulumesc atât organizatorilor, cât și participanților la workshop-ul din Elveția pentru că m-au ales. Le doresc un drum unic, plin de creativitate și reușite profesionale.

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×