Încă un an de fotografie newborn. Cele mai importante momente din 2019

Iată că am ajuns la finalul anului 2019, un an plin de reușite, provocări și experiențe de care îmi voi aminti cu drag.

La fel ca si până acum, fotografia de nou-născut a făcut parte din viața mea de zi de zi. Am fotografiat bebeluși, am călătorit, am participat la diverse evenimente, am organizat sesiuni de mentoring, dar și numeroase cursuri de fotografie. Practic, cu puține excepții, în fiecare zi am pus o nouă cărămidă la fundația carierei mele.

Emoții, reușite și provocări. Fotografia newborn în 2019

Când pasiunea îți ghidează pașii, nu realizezi cum se scurge timpul. Însă, pentru mine, trecerea timpului nu este un regret, ci o împlinire. Timpul m-a ajutat să cresc și să ajung unde sunt astăzi.

Așadar, doar momentele trec, cunoașterea rămâne. Momente precum workshopul de la Renningen, din februarie, reprezintă o amintire de suflet datorită oamenilor pe care i-am întâlnit și prieteniei pe care am legat-o cu fetele de acolo.

fotografia newborn 2019

Următorul eveniment ce merită amintit este workshopul de la Viena, din luna aprilie. Fetele care s-au înscris la workshop, dar și bebelușii care s-au lăsat alintați de aparatele foto au contribuit la o atmosferă de neuitat.

fotografie newborn 2019

Luna mai a fost una bogată în evenimente. Menționez aici workshopul de la Iași, workshopul de la F64 și Zilele Sony. Fiecare eveniment a ocupat un loc important în inima mea, astfel că îmi amintesc cu drag aceste experiențe.

fotografia newborn în 2019

Un moment plin de emoție a fost când cei de AFNS AWARDS mi-au oferit premiul de Fotograful de nou-născuți al anului 2018. Această competiție internațională reunește cei mai buni fotografi din lume atât în ceea ce privește concurenții, cât și juriul. Astfel, premiul m-a onorat și motivat în egală măsură, sentimentul fiind unic.

fotografia newborn în 2019

În ultima jumătate a anului 2019, am mai participat la o serie de workshopuri organizate în țară și străinătate.  Așadar, am împărtășit o parte din experiența și cunoștințele mele cu fotografi talentați din Barsinghausen, București și Elveția.

fotografia newborn în 2019

Spre final, închei seria evenimentelor de suflet din 2019 cu  prima Conferință de Fotografie de Nou-născuți, Copii și Familie din România. Aici am fost invitată în calitate de speaker și le-am vorbit invitaților despre fotografia de nou-născut așa cum o văd eu.

Să fiu in fața unui public atât de numeros a fost o adevărată provocare, dar și un motiv de bucurie. Evenimentul a avut loc pe 7 noiembrie și sper să fie reluat și in 2020.

fotografia newborn în 2019

Fotografia newborn în 2019. Mereu alături de oameni frumoși

Privind în urmă la ce a însemnat fotografia newborn în 2019, nu pot să nu îmi îndrept atenția asupra voastră. Voi, oameni dragi, mi-ați fost mereu alături și mi-ați oferit sprijin de fiecare dată când am avut nevoie. Fiecare încurajare a contat și toate gândurile voastre au ajuns la mine. Pentru prietenia voastră, vă mulțumesc.

Recunoștința mea se îndreptă și către părinții care m-au ales pentru prima ședință foto a micuților abia veniți pe lume. Datorită vouă, am cunoscut cele mai frumoase povești de viață, dar și cei mai drăgălași nou-născuți. Sunt mândră că albumul familiei voastre începe cu imaginile pe care le-am surprins cu atâta dăruire. Pentru toată bucuria pe care mi-ați dăruit-o, vă mulțumesc.

fotografie nou-născut 2019

Și desigur, 2019 nu ar fi fost la fel de spectaculos fără oamenii frumoși și talentați care au participat la cursurile de fotografie și la sesiunile de mentoring. De la toți am învățat ceva nou și prin voi m-am redescoperit. Pentru încrederea oferită și clipele minunate petrecute împreună, vă mulțumesc.

Așadar, aprecierea și gândurile mele bune zboară către toți aceia care și-au rupt o bucată din timpul și sufletul lor pentru a lucra alături de mine. Sper ca universul să vă răsplătească cu fericire, inspirație și oameni deosebiți.

Să ne vedem cu bine în Noul An!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×