Prima conferință internațională de fotografie de nou-născut, copii și familie din România

Deoarece fac parte din cei care iubesc și promovează fotografia de nou-născut, sunt mândră să pot anunța prima Conferință de Fotografie de Nou-născuți, Copii și Familie din România. Evenimentul se desfășoară pe 7- 8 noiembrie și reunește fotografi cunoscuți din țară și străinătate.

Pe lângă prezentările celor 10 speakeri, te poți înscrie și la worshop-urile organizate în 9 – 10 noiembrie. Aici, vei avea ocazia de a-ți perfecționa tehnicile și de a te inspira pentru viitoarele tale ședințe foto de la cei pe care îi admiri și apreciezi.

conferinta internationala fotografie

Cine poate participa la acest eveniment mult așteptat?

Atât fotografii începători și pasionații de fotografie newborn, de copii și familie, cât și cei care își doresc să evolueze și să învețe de la cei mai buni în domeniu.

Pe cine vei întâlni la conferință?

Prima ediție Baby & Kid aduce pe scena din România 10 personalități cunoscute în lumea fotografiei de nou-născuți și de maternitate, printre care:

  • Cristina Szabados (România) – Fotograf specializat în fotografia de familie, nou-născut, maternitate și copii.
  • Amalia Luput (Spania) – Fotograf de nou-născuți și mentor.
  • Camelia Burduja (România) – Fotograf de maternitate, nou-născut, copii și familie în Cluj-Napoca.
  • Israel Luri (Spania) – Specialist în prelucrarea digitală a fotografiei, formator și speaker.
  • Charlotte Gamache (Canada) – Fotograf de nou-născut și mentor, cu peste 8 ani de experiență.
  • Sujata Setia (Anglia) – Fotograf de nou-născut, maternitate și familie, dar și profesor de fotografie la Centrul Internațional de Fotografie și Film din din Spania (EFTI).
  • Glow Portraits – Ally Peck (Canada) –Allison Peck, fotograf de nou-născut, maternitate, familie, boudoir și pin-up, dar și fondator și manager Glow Portraits.
  • Buffalo Baby – Jess Vastola (S.U.A.) –  Jess Vastola, fotograf de maternitate, newborn, copii și familie, dar și mentor.
  • Magdalena Sienicka (Anglia) – Fotograf de maternitate, copii, nou-născuți, glamour și boudoir, cu peste 10 ani de experiență în domeniu.
  • Daniela Ursache (România) – Fotograf de nou-născut și mentor.

Save the date!

Așadar, te aștept la București în 7 – 10 noiembrie pentru a face cunoștință cu cea mai frumoasă comunitate de fotografi internaționali, ce ne vor onora cu prezența lor pentru prima dată în România.

Conferința Baby & Kid este un concept lansat în Spania, în anul 2017, care s-a transformat într-un eveniment de amploare în ceea ce privește educația fotografică. De atunci, fotografi din toată lumea au dat curs invitației și s-au strâns pentru a vorbi liber despre experiența lor, dar și pentru a împărtăși o parte din cunoștințele și abilitățile dobândite de-a lungul timpului.

Pentru mine, conferința este o provocare, dar și un prilej de a cunoaște noi personalități din domeniul fotografiei newborn și nu numai, de a împărtăși o parte din experiența mea ca fotograf de nou-născut și de a-i motiva pe cei aflați la început de drum.

Vă aștept cu drag!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×