WORKSHOP FOTOGRAFIE NEWBORN STUDIO F64. A GREAT DAY FOR WORK AND PLAY

Atunci când există pasiune, totul devine mai ușor. Se spune că dacă iubești ceea ce faci, de fapt nu vei munci nici măcar o zi din viață. Pentru mine, acesta este cazul fotografiei. Posibilitatea de a opri timpul în imagini mai mult decât grăitoare este cel mai frumos cadou pe care îl pot face. Din toate ramurile acesteia, am ales să privesc spre spectacolul vieții. Din punctul meu de vedere, fotografia de nou-născuți este una dintre cele mai sensibile arte.

M-a fascinat încă de la început prin faptul că modelele mele se simt întotdeauna în largul lor și îmi zâmbesc cu inima sinceră. Mai mult decât atât, toate momentele surprinse oferă amintiri neprețuite pentru părinții emoționați.

Cred că nu aș fi putut să-mi găsesc o chemare mai plăcută. Mulțumirea clienților, bucuria de a lucra cu niște modele plăpânde și inocente, dar satisfacția că la sfârșitul zilei, am reușit să imortalizez primele surâsuri ale unui bebeluș fac parte din motivele pentru care știu că am făcut alegerea potrivită.

SECRETE DE FOTOGRAF. ÎNVĂȚARE PAS CU PAS

Ceea ce este de-a dreptul încântător, este faptul că din ce în ce mai mulți fotografi se apropie de această ramură. Astfel, pe 24 mai, în cadrul Zilelor Sony, am susținut un workshop special pentru cei care au dorit să descopere secretele fotografierii nou-născuților. Am discutat atât de mult despre tot ceea ce înseamnă această activitate, de la motivație, pregătirea unei sesiuni, alegerea recuzitei, iluminarea specifică, setările aparatului foto, workflow, dar și siguranța nou-născutului și pregătirea clientului.  

Partea practică a fost pe placul tuturor. Modelul nostru, un bebeluș de numai 7 zile, ne-a încântat prin gingășie, lăsându-se fotografiat și răsfățat de lumina naturală pe care am utilizat-o în exemplificare. Am avut plăcerea de a lucra alături de oameni minunați, foarte pasionați și cărora țin să le mulțumesc. Am vrut prin acest curs să ofer un impuls tuturor fotografilor care vor să descopere pas cu pas această lume de basm a bebelușilor și să transpună povești pline de emoție în fotografii inedite.

A fost o zi foarte productivă la Studioul The Brewery, o zi încărcată de energie și zâmbete la tot pasul. Am insistat în prezentare pe cele mai importante elemente în cazul în care doresc  să-și înceapă activitatea ca fotografi de nou-născuți. Cu toții ascultau absorbiți sfaturile pe care le primeau, iar acest lucru mi-a dat un sentiment de împlinire și satisfacție.

Întotdeauna aceste workshopuri îmi dau energie și mă bucur nespus când pot împărtăși din cunoștințele mele și din experiența acumulată de-a lungul timpului.

Vreau să mulțumesc organizatorilor, echipei F64, dar și tuturor celor care au luat parte la acest workshop. Sunteți foarte talentați și a fost o reală plăcere să lucrez alături de voi!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×