Logan Eliza Oliver, visul oricărui fotograf de bebeluși

Cu puțin timp în urmă am susținut prima mea sesiune de mentoring din Statele Unite ale Americii, o experiență de suflet, la care ar visa orice fotograf de bebeluși. Ce a fost atât de special? Totul! De la zbor și destinație, până la primirea călduroasă și bebelușii minunați pe care i-am fotografiat.

fotograf de bebeluși

Cel mai lung zbor, cel mai frumos bebeluș

Povestea acestei sesiuni de mentoring a început cu dorința talentatei Kelli Ray Willoughby, fotograf de bebeluși, de a mă avea în studioul ei din Myrtle Beach. Invitația ei m-a onorat și mi-a oferit șansa unei noi experiențe, una de care îmi voi aminti mereu.

Deși acesta a fost cel mai lung zbor de până acum, am reușit să-mi păstrez energia și entuziasmul pentru a mă bucura de sesiune. Am lucrat cu 3 bebeluși folosind atât lumina naturală, cât și cea de studio. Însă, partea mea preferată a fost să o fotografiez pe micuța Eliza, o minune de fetiță care m-a cucerit cu grația și eleganța sa. Un vis pentru orice fotograf de nou-născut, nu-i așa?

La atmosfera plăcută au contribuit și părinții, care m-au impresionat cu încrederea pe care mi-au oferit-o. Aceștia au fost calmi și relaxați, reușind astfel să le transmită starea lor de bine și bebelușilor. Astfel, micuții au dormit liniștiți și ne-au oferit cadre superbe, apreciate de toată lumea.

Sesiunea s-a încheiat într-o notă veselă și plină de recunoștință, ceea ce m-a bucurat și mi-a confirmat reușita acestui eveniment.

Drumul spre casă, o provocare

Când te desparte un ocean de casă, situațiile imprevizibile nu sunt o surpriză. Așa se face că s-au anulat două zboruri și am pierdut restul legăturilor spre casă. Mi-am prelungit șederea cu două zile, după care am pornit la drum, de această dată conform planului. După multe ore de zbor, am ajuns la București în siguranță, recunoscătoare pentru toți oamenii frumoși pe care i-am întâlnit.

Care este cel mai drăguț bebeluș pe care l-ați fotografiat? Aveți un favorit sau toți v-au cucerit în egală măsură?  

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×