Curs de fotografie nou-născuți în Basel si Villmergen. Amintiri și impresii

Ți-ai dorit vreodată să găsești acel fotograf care să te înțeleagă și să îți răspundă la toate întrebările? Cu siguranță ai avut nevoie de sprijin sau o încurajare cel puțin o dată…Pentru că, fie că ne place sau nu, cu toții am fost acolo la un moment dat. Cu toții am avut neclarități, îndoieli sau temeri…Despre toate acestea este vorba la fiecare curs de fotografie nou-născuți pe care îl susțin, iar cele două workshopuri din Elveția nu au făcut excepție.

atelier de fotografie nou-născuți

Atelier de fotografie nou-născuți în Basel

Primul eveniment a fost cel găzduit în studioul foto din Basel. Atmosfera a fost încântătoare, iar cei 6 fotografi care au participat la curs m-au surprins plăcut. Totul a decurs natural, astfel că am început prin a discuta cele mai importante aspecte teoretice, după care au intrat în scenă cei 3 bebeluși. Micuții au fost și ei minunați și cuminți, ceea ce ne-a permis să obținem o mulțime de cadre superbe spre bucuria fotografilor.

Atelier de fotografie nou-născuți în Villmergen

Cel de-al doilea workshop a avut loc în Villmergen și a fost de asemenea o reușită. Aici am avut plăcerea să lucrez cu 7 fotografi dedicați artei fotografice newborn, alături de care m-am simțit foarte bine. Am abordat subiecte precum tehnici de liniștire a bebelușilor, lumina naturală vs. lumina de studio, pregătirea studioului, pregătirea ședinței foto, comunicarea cu părinții, descoperirea stilului propriu etc. Și de această dată am avut 3 bebeluși drăgălași pe care i-am fotografiat în mai multe posturi și ipostaze. Rezultatul? Multe zâmbete, o colecție minunată de imagini și niște fotografi mai încrezători în forțele proprii.

workshop de fotografie nou-născuți

Mi-am încheiat călătoria cu o plimbare prin împrejurimi, câteva suveniruri, dar și cu speranța că voi reveni curând pentru un nou workshop de fotografie nou-născuți.

Care este următoarea destinație? Rămâneți alături de mine. Vom afla împreună!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×