Premiul „Fotograful newborn al anului 2018”. O surpriză plăcută

Fericirea este la tot pasul, trebuie doar să îți deschizi sufletul și inima pentru a o simți. Fericire găsești în frumusețea și parfumul florilor, în ciripitul vesel al păsărelelor și în zâmbetele inocente ale copiilor.

Pentru mine, în calitate de fotograf de nou-născuți, fericire e în fiecare moment, la fiecare ședință unde un bebeluș îmi zâmbește fugar. Toate aceste clipe magice îmi compun albumul frumos pe care l-am început din dorința de a oferi părinților cadouri unice.

Dar, atunci când munca pe care o faci și efortul pe care îl depui vin cu o răsplată simți că ai încununat cu succes file din cariera ta. Așadar, vreau să împărtășesc cu voi o surpriză minunată care mi-a demonstrat că fiecare lucru pe care îl facem, dacă este realizat cu pasiune, va prinde aripi. Cei de AFNS AWARDS mi-au oferit premiul de Fotograful de nou-născuți al anului 2018. Această distincție mă emoționează și mă motivează în același timp.

Diploma_Fotograf Newborn 2018_AFNS Awards

Ca să înțelegeți emoția ce mă încearcă, vă spun că premiile AFNS se oferă celor mai buni fotografi din aria de fotografie de nou-născuți și maternitate. Competiția este internațională și adună anual numeroși artiști din toată lumea, ale căror lucrări sunt evaluate cu atenție de un juriu format doar din experți. Așadar cu atât mai mult mă simt copleșită și onorată de premiul obținut.

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-ați oferit de-a lungul timpului și pentru că ați crezut în mine. Împart cu voi această bucurie imensă și îmi mențin promisiunea de a fi în fiecare zi mai bună și de a aduce și mai multe zâmbete.

Daniela_Fotograf Newborn 2018_AFNS Awards

Vă mulțumesc!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×