Workshop fotografie newborn la Viena. O experiență de neuitat

În orice limbă ți-ai exprima sentimentele, grija pentru micuțul care tocmai și-a deschis aripile pentru această lume rămâne aceeași. Dragostea pe care o purtăm copiilor noștri nu cunoaște granițe geografice sau lingvistive. Ne bucurăm de la primele gângureli și am vrea să nu pierdem niciodată amintirile prețioase pe care ni le oferă zâmbetele lor sincere și calde.

Imortalizarea acestor momente speciale prin fotografie este cel mai frumos cadou pe care îl putem face. Până la urmă, fotografia rămâne un limbaj internațional care adună în esența sa toată emoția ce ne încearcă.

Workshop fotografie Viena

Mă bucură nespus când văd tot mai mult persoane atrase de ramura fotografiei pentru nou-născuți. Am avut de curând plăcerea de a susține un workshop de fotografie newborn la Viena în acest sens. Am fost întâmpinată de oameni minunați, cărora țin să le mulțumesc. Pasiunea fiecăruia era trădată prin ochii plini de căldură.

Timpul zboară atât de repede când faci ceea ce îți place. Atmosfera încărcată de energie și dinamism a completat armonios suita de activități, discuții și sfaturi. Întotdeauna aceste workshopuri îmi umplu sufletul de speranță și frumos. Faptul că sfaturile mele legate de alegerea recuzitei, a luminii potrivite, pregătirea întregii ședințe sunt primite cu atâta deschidere îmi dau încredere să merg mai departe.

Trebuie să vă spun însă, că nici modelele nu s-au lăsat mai prejos. Bebelușii s-au lăsat fotografiați și răsfățați de bliț. Ne-au oferit cele mai simpatice zâmbete, iar chipul lor era inundat de o lumină a inocenței. Ca niște adevărate staruri, și-au tatonat terenul pentru o carieră de succes în vizorul reflectoarelor. 

Workshop fotografie newborn Viena

Gazda noastră, Whitewood Fotostudio, ne-a pus la dispoziție tot ceea ce am avut nevoie pentru a transforma acest workshop fotografie newborn într-o experiență memorabilă. Ceea ce îmi place cel mai mult, este faptul că după fiecare workshop am un sentiment de împlinire. De fiecare dată simt aprecierea artei fotografice și totodată mulțumirea pentru că reușesc să transmit din cunoștințele și experiența mea.   

Așadar, vreau să mulțumesc încă o dată celor prezenți și să le urez mult succes pe mai departe. Mai am un sfat: Iubiți ceea ce faceți și lăsați arta să vorbească pentru voi!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×