Despre recunoștință, oameni și fotografie newborn prin filtrul anului 2020

Anul pe care îl las în urmă a fost despre experiențe noi, dor de fotografie newborn și răbdare. Despre sinceritate, conștientizare, curaj și speranță. A fost un an diferit, plin de provocări, pentru care sunt cu adevărat recunoscătoare.

Despre 2020, cu recunoștință

Chiar dacă am anulat multe sesiuni și câteva workshop-uri la care îmi doream să ajung, am atâtea motive de recunoștință.

Sunt recunoscătoare că cei dragi sunt sănătoși și sunt, în continuare, alături de mine.

Sunt recunoscătoare părinților că au continuat să vină la sesiuni cu micuții lor. Asta mi-a oferit putere.

Sunt recunoscătoare fotografilor care au participat la cursurile mele. Ei mi-au redat motivația.

Sunt recunoscătoare că am avut sprijinul unor persoane importante pentru mine. Susținerea lor a fost neprețuită.

Sunt recunoscătoare oamenilor care mă apreciază pentru munca mea și înțeleg că pasiunea mea pentru nou-născuți și fotografie nu are granițe. E minunat să faci ceea ce îți place.

Despre fotografia de nou-născut și experiențe noi

Am început anul 2020 cu multă energie, planuri îndrăznețe și un workshop de fotografie newborn în studioul meu din București, în 24 ianuarie. Câteva săptămâni mai târziu, am ajuns în India, un tărâm care m-a fermecat pentru totdeauna. Aceasta a fost cea mai frumoasă experiență din an. Am fost uimită de bogăția și diversitatea culturală, mirosurile și culorile exotice, bucătăria senzațională, dar mai ales simplitatea și căldura oamenilor de aici.

În luna martie am susținut două evenimente – un workshop în țară, la Arad, și încă unul în Dorsten, Germania. La aceste cursuri am întâlnit fotografi minunați, pe care i-am ghidat în arta fotografiei de nou-născut cu mare drag.

Au urmat două luni de pauză. Două luni în care am simțit lipsa bebelușilor enorm și mi-am dorit în fiecare clipă ca totul să revină la normal. Dar odată cu acceptarea a venit și puterea de a-mi canaliza energia spre noi proiecte. Mi-am îmbogățit cursurile și am căutat noi modalități de a organiza sesiuni de formare profesională. Pas cu pas, lucrurile au început să prindă contur.

Cu bune și rele, iată că s-a scurs prima jumătate din an. Astfel, la sfârșitul lunii iunie, am reușit să particip la workshop-ul de la Viena, un eveniment pe care l-am așteptat cu mari emoții. Totul s-a desfășurat în siguranță, într-o atmosferă plină de entuziasm și bucurie.

De aici, am plecat în Franța pentru a susține cursul din Béhen. Am fost încântată de frumusețea studioului în care s-a desfășurat cursul, iar participanții m-au făcut să mă simt minunat. M-am întors spre casă plină de energie, optimistă și recunoscătoare pentru fiecare experiență în parte.

Zilele senine și călduroase de august mi-au dat energie pentru a susține încă 3 workshop-uri de fotografie de nou-născuți. Primul eveniment a avut loc în București, iar pe următoarele două le-am organizat în Frankfurt și Barsinghausen, Germania.

În 28 noiembrie am încheiat seria cursurilor de fotografie newborn cu un workshop organizat la Cluj-Napoca.

Retrăind toate aceste momente, am realizat că 2020 a fost un an atipic, însă plin de lecții valoroase. Și cel mai important, am rămas în suflet cu amintirile frumoase, cu prietenii pe care i-am câștigat la cursuri și sesiuni, cu momentele petrecute alături de băiețelul meu și cei dragi.

Pentru anul care vine, am gânduri pline de optimism. Sper ca 2021 să fie un nou început atât pentru mine, cât și pentru voi. Începutul unor povești fericite, încunate cu dragoste, bucurie și sănătate.

Vă mulțumesc că ați fost alături de mine în aventura anului 2020. Noul an să vă aducă liniște și fericire alături de cei iubiți!

Credit foto: Raluca Badescu <3

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart