Workshop fotografie nou-născuți Cluj. Oameni și momente de neuitat

Mentoringul este cealaltă jumătate care mă împlinește ca fotograf de nou-născuți. De aceea, fiecare workshop susținut pe timpul pandemiei a fost o bucurie greu de descris în cuvinte.

Deși am avut emoții până în ultimul moment, am reușit să ajung la mult așteptatul workshop de fotografie de nou-născuți din Cluj. Ideea acestui eveniment a venit ca urmare a numeroaselor invitații primite, astfel că mi-am dorit foarte tare să îl susțin.

În plus, îmi era dor să întâlnesc fotografi noi, să o revăd pe Cami, gazda evenimentului, și desigur, să mă bucur de micile noastre modele. Și totul a meritat, căci a fost o zi perfectă.

fotografii nou-nascut

Orice artist a fost mai întâi un amator.” Ralph Waldo Emerson

Mă bucur să văd că pasiunea pentru fotografia de nou-născut este la fel de puternică chiar și acum. Este minunat să cunosc atâția fotografi talentați care se apropie de această ramură. Cu toții își doresc să-și șlefuiască talentul, dar mai ales să știe că sunt pe drumul cel bun.

Pe de altă parte, pentru mine, cursurile de formare sunt izvoare de energie și pozitivism. Întotdeauna întâlnesc oameni frumoși, dispuși să muncească pentru țelul lor. Dorința lor sinceră mă inspiră și mă motivează să ofer mai mult la rândul meu.

fotografie bebelusi
Workshop de fotografie nou-născuți Cluj – Cum a fost?

Pe scurt, totul a fost minunat. Am lucrat într-o atmosferă plăcută, alături de patru fete extrem de pasionate. Împreună am discutat toate subiectele teoretice esențiale și ne-am bucurat de modelele noastre adorabile – o fetiță și un băiețel. Am surprins imagini memorabile, iar sfaturile mele au fost puse în aplicare cu mult entuziasm și pricepere.

Acest workshop încheie seria cursurilor din acest an dificil. Sper ca următorul an să fie mai generos, iar cunoștințele mele să poată ajunge la cât mai mulți fotografi.

Așadar, mulțumesc tuturor celor care au participat, dar mai ales gazdei noastre, Camelia Burduja. Ați fost minunați și a fost o plăcere să vă cunosc și îndrum. Mult succes!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×