Încă un record personal în fotografia de nou-născut

Bucuria unui fotograf de nou-născuți vine din lucruri simple – un zâmbet gingaș, o grimasă, un portret de familie reușit sau un client fericit. Însă, atunci când oameni cu experiență apreciază fotografiile realizate și munca depusă de-a lungul anilor, bucuria se transformă în satisfacție pură.

Cu multă bucurie și emoție, doresc să împărtășesc cu voi rezultatele jurizării finale de la AFNS AWARDS, competiție la care fotografiile mele au obținut locul 1, 2 și 3.

câștigător AFSN AWARD

AFNS AWARDS este un concurs internațional de fotografie newborn și fotografie de maternitate ce promovează calitatea și perfecțiunea la nivel de idee, compoziție, design și implementare. Participanții sunt evaluați de către un juriu format din experți recunoscuți internațional, ceea ce conferă și mai mult prestigiu acestei competiții.

câștigător AFNS AWARD

Să câștig cele trei locuri reprezintă o adevărată premieră în cadrul acestui concurs care adună fotografi profesioniști de pretutindeni și promovează fotografia de nou-născuți profesională, atenția la detalii, dar și emoția. Totodată, rezultatul este un record personal deosebit.

câștigător AFNS AWARD

Această reușită mă încurajează și îmi oferă convingerea că atunci când pui suflet în ceea ce faci, fotografia se transformă în magie.

câștigător AFSN AWARD

Așadar, sunt onorată să pot trăi aceste clipe de fericire alături de voi, cei care mă susțin și mă impulsionează să devin un fotograf din ce în ce mai bun. Vă mulțumesc!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×