Lansarea ghidului de fotografie newborn, un eveniment plin de emoție

Pentru că fotografia de newborn este un fel de capsulă a timpului care stârnește emoții și sentimente unice, mi-am dorit dintotdeauna să pot transmite această magie celor care simt că acesta este drumul pe care trebuie să îl urmeze.

Am început să împărtășesc experiența și cunoștințele mele prin mentoring, după care am simțit că trebuie să fac ceva mai mult de atât. Îmi doream să ajung la cât mai mulți pasionați de fotografie și singurul mod prin care aș fi putut face acest lucru era un ghid scris.

De la vis la realitate nu a mai fost decât un pas, căci ghidul Inițiere în fotografia de nou-născut este pregătit să ajungă la toți cei interesați de arta fotografică newborn și secretele din spatele acesteia.

lansare ghid fotografie newborn

Așadar, sunt bucuroasă să anunț lansarea primului ghid de fotografie newborn din România , eveniment care mi-a adus multe emoții, dar și satisfacție. Totodată, lansarea ghidului Inițiere în fotografia de nou-născut a fost un bun prilej de a mă reîntâlni cu cei care au participat la cursurile mele și care m-au susținut de-a lungul timpului.

lansare ghid fotografie newborn

Pentru ca evenimentul să fie cu adevărat special, am avut onoarea să o avem alături de noi pe Camelia Burduja, un fotograf talentat și un om deosebit. Toți invitații au fost încântați de prezența sa, au dorit să o cunoască și să-i ceară sfaturi.

lansare ghid fotografie newborn

Atmosfera a fost caldă și plăcută, întrucât m-am bucurat să revăd persoanele care m-au ales ca mentor și care mi-au împărtășit provocările lor după terminarea sesiunilor de mentoring. Este minunat să putem păstra o legătură strânsă și să formăm o comunitate în jurul fotografiei de newborn.

lansare ghid fotografie newborn

Așadar, vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în acest moment important din cariera mea și sper ca ghidul să fie o sursă de inspirație pentru toți cei care s-au îndrăgostit de fotografia de nou-născut.

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×