Ședința foto de nou-născut – 10 întrebări frecvente

Dacă eşti o proaspătă mămică şi aştepţi cu nerăbdare să imortalizezi primele momente din viaţa copilului tău, cu siguranţă te întrebi ce presupune mai exact ședința foto de nou-născut. Este natural să ai temeri și curiozități în legătură cu fotografia newborn. De aceea, am adunat câteva dintre cele mai frecvente întrebări ale părinţilor pentru a-ţi oferi răspunsurile de care ai nevoie şi a te ajuta să iei decizia potrivită pentru copilul tău

1. Prezintă fotografia de nou-născut un risc pentru cel mic?

Cu siguranţă nu! În spatele fotografiei de nou-născut se află mult studiu și multă muncă. Am o vastă experiență în lucrul cu nou-născuții, dat fiind că mi-am dedicat o are parte din timp pentru a mă perfecționa. De asemenea, studioul meu este dotat cu tot ceea ce avem nevoie pentru a-l pregăti pe cel mic pentru fotografie. Un spaţiu prietenos, luminos și cald, special amenajat pentru confortul și siguranța micuților. Mai mult, iţi pun la dispoziţie diverse set-up-uri şi elemente de recuzită din materiale organice, în culori pastelate ce evidențiază frumusețea nou-născuților.

Pe lângă actul artistic în sine, grija faţă de copilul tău şi siguranţa lui sunt priorităţile mele principale. De aceea îți recomand să lucrezi doar cu fotografi specializați pe această nișă. Astfel, te vei bucura de o galerie foto încântătoare, dar și de o experiență plăcută și relaxantă.

sedinta foto nou-nascut

2. De ce este important să realizăm ședința de nou-născut în primele 10 zile de viață?

Pe parcursul primelor zile de viață, nou-născutul menține poziția fetală și are un somn foarte profund. Aceasta este perioada ideală pentru ședința foto, întrucât putem să-l atingem fără să-l trezim. De asemenea, posing-ul și recuzita vor fi foarte variate. Dupa primele 10 zile, nou-nascutii devin mult mai activi, se obisnuiesc cu stimulii externi și există posibilitatea să apară colicile. Iar atunci când bebelușii nu se simt bine sau devin agitați, sesiunea poate deveni foarte grea sau imposibil de realizat

3. Ce trebuie să aducem pentru ședință?

Pentru a ne asigura că micuțul se simte bine pe toată durata sesiunii foto, vei avea nevoie de lapte praf – în cazul în care nu este alăptat, pamperși și o suzetă. Pentru cadrele cu părinți, recomand haine de culoare uni, care să nu distragă atenția de la bebe.

4. Cum pregătim nou-născutul pentru sesiunea foto?

Ideal ar fi ca masa nou-născutului să coincidă cu ora venirii la studio, astfel că va adormi și voi putea începe să lucrez. În cazul bebelușilor alăptați exclusiv la sân, recomandarea mea pentru mame este să evite alimentele picante, precum și o serie de alte alimente ca: ananas , grapefruit, lămâi, căpșuni, roșii, ciocolată, arahide etc. cu 48 ore înainte de sesiune. Aceste alimente provoacă gaze sau colici bebelușilor.

fotografie nou-nascuti

5. Când programez sesiunea?

Scopul meu este să ofer clienților o experiență minunată și fotografii artistice, care să nu fie realizate în grabă. Din acest motiv, realizez un număr limitat de ședințe pe lună. Prin urmare, este foarte important să programați ședința încă din timpul sarcinii. Pentru a vă rezerva locul, vom programa sesiunea în funcție de data probabilă a nașterii. Având în vedere faptul că bebelușul poate apărea mai devreme sau mai târziu, ideal ar fi să mă contactați imediat după naștere pentru a face modificările necesare.

6. Cum putem intra în legătură cu dvs. pentru programarea unei ședințe?

Vizitați pagina mea de contact și găsiți acolo toate datele pentru a intra în legătură cu mine.

fotografie newborn

7. Care este preţul unei sedinţe foto pentru nou-născut?

Lista completă cu preţurile aferente serviciilor mele este disponibilă aici.

8. Oferiți și alte servicii?

Da, fotografierea nou-născuților este doar unul dintre serviciile pe care le ofer la studio. Astfel, realizez și ședinte foto de maternitate, bebelusi (7-9 luni) și portrete fine art copii (6-14 ani). Poți vedea lista completă de servicii și prețuri aici.

9. Cât durează o ședință foto pentru nou-născut?

În medie, cam 2-3 ore. Timpul variază în funcție de pachetul ales.

newborn foto

10. Unde și când se realizează ședința?

Toate ședințele de nou-născut se realizează în studioul meu foto, localizat în zona de nord a Bucureștiului. Studioul este un spațiu intim și relaxant, unde te vei simți ca acasă. Acesta este dotat cu toate echipamentele și accesoriile necesare pentru a realiza cadrele văzute în portofoliul meu.

Sesiunile se realizează în prima parte a zilei, iar programările se pot face doar în timpul săptămânii.

Dacă mai ai întrebări despre ședința foto de nou-născut, îmi poți lăsa un comentariu sau îmi poți scrie în privat. Îți voi răspunde cu drag!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×