Mentor de fotografie nou-născuți în Austria – O săptămână de vis printre fotografi

Să te lași ghidat de către un mentor de fotografie nou-născuți este un pas esențial pentru evoluția și perfecționarea ta ca artist. Inspirația și învățăturile pe care ți le oferă acești oameni cu experiență sunt de neprețuit. De aceea, atunci când sunt invitată să susțin cursuri de fotografie și sesiuni de mentoring, îmi crește inima de bucurie. Pentru că, atunci când ești mentor, nimic nu te bucură mai mult decât dorința de cunoaștere și perfecționare a cursanților tăi.

mentor de fotografie nou-născuți

Mentor de fotografie nou-născuți în Austria

Luna iunie a debutat cu o sesiune de mentoring 1:1 și două workshop-uri minunate în Austria. Aici am cunoscut mai mulți fotografi de nou-născuți talentați și pasionați, alături de care am lucrat cu mare plăcere, într-o atmosferă plăcută. În decursul acestei săptămâni am întâlnit și 8 bebeluși drăgălași. Fiecare micuț ne-a oferit șansa de a-l fotografia, altfel că am obținut o mulțime de cadre superbe.

La toate cele trei evenimente am abordat subiecte precum setările aparatului, tehnici de liniștire a bebelușilor, pregătirea studioului și a ședinței foto, stilizarea cadrelor, lumina naturală vs. lumina de studio, workflow, descoperirea stilului propriu, comunicarea cu părinții, siguranța nou-născuților etc.

workshop fotografie newborn

Ca de fiecare dată, partea practică a fost cea mai îndrăgită. Fetele au învățat cum să-i poziționeze corect pe micuți, dar și cum să surprindă cele mai bune cadre. Rezultatele obținute au fost pe placul tuturor, astfel că portofoliul lor este mai bogat și valoros de acum.

Fiecare întâlnire s-a încheiat cu o scurtă sesiune de feedback, după care ne-am luat bun-rămas cu speranța de a ne revedea.

Așadar, a fost o săptămână plină, dar atât de frumoasă. O săptămână pe care am așteptat-o cu multă nerăbdare și care, iată, mi-a oferit atâtea amintiri și noi experiențe.

Voi ce proiecte mai aveți în plan? Dacă vă doriți să deprindeți tainele fotografiei de nou-născut, sunt deschisă pentru orice propunere de colaborare, atât în țară, cât și în străinătate.

Vă aștept cu drag!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart