Arta pierdută a fotografiei tipărite – De ce să alegi portrete newborn printate

Fotografia este mult prea valoroasă pentru a rămâne pe un suport digital. Fotografia este artă, iar arta nu trebuie să lipsească din căminul nostru, din viața noastră de zi cu zi. Ea creează armonie și ne ajută să explorăm frumusețea acestei lumii.

Cred cu tărie că toți avem nevoie de tablouri și fotografii înrămate care să dea viață și personalitate caselor noastre. De aceea, acest articol este despre imaginile transpuse pe hârtie, despre portrete newborn printate care aduc emoție și culoare în viața tuturor familiilor.

portrete newborn printate
Fotografii tipărite vs digitale

Când am început să fotografiez bebeluși, toată lumea oferea clienților potrete în format digital. La fel procedăm și acum. Trimitem imaginile clienților, iar ei le descarcă. Simplu și convenabil penru toată lumea, nu-i așa? Însă, de-a lungul timpului am observat că părinții nu mai sunt interesați de imaginile pe suport de hârtie sau de albumele foto printate. O parte dintre ei își spun că le vor printa acasă, doar oare câți dintre ei reușesc? Cu siguranță puțini…

Deseori s-a întâmplat să fiu sunată de clienți care au pierd fotografiile din cauza unei defecțiuni tehnice sau neatenției. Din fericire, am reușit să îi ajut să își recapete imaginile. Dar ce s-ar fi întâmplat în caz contrar?

Așadar, sute de imagini, amintiri și frânturi de viață se pierd în spațiul digital sau chiar mai rău, pe un disc sau pe un USB uitat într-un sertar, pe undeva. Unele temporar, altele pentru totdeauna.

portrete newborn tipărite
Social Media și arta fotografică

În timp ce multe dintre fotografiile pe care le realizăm ajung pe canalele de social media, tot mai puține imagini sunt printate sau expuse în spațiile personale. Oameni din toată lumea ne apreciază munca virtual, iar satisfacția este mare. Însă lumea digitală nu cunoaște bariere de timp și spațiu, iar fotografiile se succed cu o viteză uimitoare. Și pentru că arta necesită timp, noi pierdem din emoție puțin câte puțin.

fotografii newborn printate
Printează fotografiile de suflet!

Am crescut printre tablouri și poze de familie alb-negru și mi-e dor de farmecul acelor vremuri. Îmi lipsesc albumele vechi, dar pline cu amintiri pe care timpul nu le poate șterge. Îmi este dor să răsfoiesc în tihnă pozele cu cei dragi și să simt fotografiile în mâinile mele.

Același sentiment mi-l doresc și pentru părinții care vin în studio pentru prima ședință foto a bebelușui. De aceea, le amintesc întotdeauna că pot beneficia de portrete newborn printate sau tablouri pe lemn deosebit de frumoase. Și le mai spun că le vor aprecia cu adevărat mai târziu.

portrete newborn printate

Îmi doresc enorm ca aceste amintiri pierdute să se întoarcă pe pereți sau pe paginile albumelor, acolo unde le-a fost locul mereu. Așadar, închei prin a te provoca să printezi cât mai multe imagini cu familia ta. Probabil ai sute, dacă nu mii de imagini pe computer, pe telefon sau în cloud. Găsește puțin timp pentru a trece prin ele și selectează imaginile pe care ți-ar plăcea să le ai cât mai aproape de tine. Nu lăsa să dispară momentele pe care le prețuiești și păstrează amintirile într-un album foto printat.

Te aștept în studioul meu pentru a reda viața fotografiilor printate!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×