Curs fotografie newborn Béhen – Mentor și călător în Franța

Luna iulie a început cu un frumos curs fotografie newborn în Béhen, o regiune încântătoare din nordul Franței. De cum am ajuns, am fost impresionată de frumusețea studioului în care s-a desfășurat cursul. Un spațiu mic, dar atât de intim și primitor, ideal pentru o sesiune de mentoring cu fotografi de nou-născuți. Însă despre studio nu vă mai spun altceva, ci las fotografiile să vă încânte privirea.

Workshop cu 5 cursanți și 3 modele

La curs au participat cinci fotografi dornici să își perfecționeze calitățile de fotograf, alături de care m-am simțit foarte bine. Spre supriza tuturor, micile noastre modele nu au fost foarte încântate de sesiunea foto și nu s-au lăsat fotografiate prea ușor. Astfel, cele două fetițe și un băiețel de doar câteva zile ne-au testat răbdarea și îndemânarea. Din fericire, perseverența și tehnicile de liniștire au dat roade, așa că am reușit să obținem o serie de fotografii minunate.

Workshop fotografie nou-născuți  Béhen

Pe lângă exersarea tehnicilor de liniștire, am experimentat fotografierea cu lumină naturală și de studio, am discutat despre principalii pași de pregătire a unei ședințe foto, despre comunicarea cu părinții, strategii de marketing, editare și multe alte curiozități venite din partea fetelor.

Workshop fotografie nou-născuți Béhen, un eveniment cu final fericit

Chiar dacă micuții au fost agitați, cursul s-a încheiat cu bine pentru toată lumea. Bebelușii au plecat fericiți din studio, cursantii au primit o lecție valoroasă, iar eu am adăugat pe listă încă un eveniment de succes.

Workshop fotografie newborn Béhen

La final am făcut schimb de impresii, iar fetele și-au exprimat dorința de a ne revedea la un nou workshop de fotografie newborn. Fericirea lor este și fericirea mea, așa că bucuria mi-a fost mare când mi-au propus să ne revedem în viitorul apropiat.

După workshop, am profitat de timpul rămas și am cutreierat împrejurimile din Béhen pentru a mă încărca cu energie pentru drumul spre casă. Am încheiat vizita în Franța cu câteva fotografii și suveniruri, care să îmi aducă aminte de acest workshop.

Sper că v-a plăcut povestea mea și vă mai aștept pe blog!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×