Curs de fotografie nou-născuți – Sfârșit de august în Frankfurt și Barsinghausen

Fiecare curs de fotografie nou-născuți susținut în afara țării a fost o cale spre cunoaștere, noi experiențe și prieteni de suflet. Acestea m-au ajutat să îmi deschid orizontul și să înțeleg că indiferent de limba  pe care o vorbim, simțim și iubim fotografia de nou-născut la fel. M-au purtat în locuri în care doar visam să ajung. Acolo mi s-a înfățișat o lume covârșitor de frumoasă și fascinantă, în care arta mea și-a găsit mereu locul.

curs de fotografie nou-născuți
Arta fotografică renaște prin curaj

Pandemia a sădit teamă în inimile noastre, însă comunitatea fotografilor de nou-născuți este unită și plină de speranță. Fotografi din toată lumea s-au reîntors la pasiunea lor și, cu multă grijă și atenție, fotografiază din nou bebeluși, mămici și familii fericite.

Prin urmare, nimic nu este ușor, dar nici imposibil. Așa se face că pe 25 august am susținut o sesiune de mentoring in Frankfurt, iar pe 27 august am susținut un workshop de fotografie nou-născut la Barsinghausen, în Germania.

Pregătite cu măști de protecție, entuziasm și dorința de a învăța, cursantele mi-au oferit o experiență frumoasă, de care îmi era dor. Astfel, am abordat subiecte precum tehnici de liniștire a bebelușilor, pregătirea studioului și a ședinței foto, lumina naturală vs. lumina de studio, descoperirea stilului propriu, comunicarea cu părinții etc.

fotografie nou-născut

Cea mai îndrăgită parte a fost cea în care i-am poziționzat și fotografiat pe micuți. Fetele au fost tare entuziasmate, iar cadrele obținute au fost pe placul tuturor.

Și pentru că este important să cunosc părerea cursanților despre activitatea mea, am încheiat cursul cu o scurtă sesiune de feedback. Din fericire, acesta a fost unul pozitiv și s-a dovedit foarte util pentru toată lumea. În cele din urmă ne-am luat bun-rămas, cu speranța că ne vom revedea pe viitor.

Încă un curs de fotografie nou-născuți de success

M-am întors la București cu amintiri dragi, dar mai ales cu speranța că totul va fi bine. Acum aștept cu nerăbdare următorul eveniment, despre care veți afla tot pe blog.

Până atunci, aveți grijă de pasiunea voastră!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×