Retrospectiva anului 2018 în imagini și cuvinte

Atunci când iubești nespus de mult ceea ce faci, timpul trece amețitor de repede, lăsând în urmă simple amintiri. De aceea, în goana lui spre visuri împlinite, fotograful devine uneori spectator la firul evenimentelor din viața sa.

Câteodată, mă regăsesc în ipostaza fotografului prins în rutina zilnică, motiv pentru care luna decembrie îmi aduce multă bucurie. Ultima lună din an îmi oferă prilejul de a reflecta asupra țelurilor împlinite în 2018, dar și la ceea ce îmi doresc pe viitor. Îmi oferă liniștea de care am nevoie pentru a întâmpina noul an, dar și inspirație pentru a-mi exprima recunoștința față de oamenii dragi.

Anul 2018 a fost un an bun și generos pe plan profesional. Astfel, iau cu mine amintiri pline de emoție, oameni dragi sufletului meu, premii și evenimente, dar mai ales aprecierea celor care m-au ales să le fiu mentor sau fotograf.

Plimbându-mă agale printre amintiri, am revăzut portrete de nou-născuți ce stârnesc emoție  și am recitit gânduri pe care le-am împărtășit cu voi de-a lungul anului.

Cele mai frumoase amintiri din 2018

Începutul anului 2018 m-a găsit la Madrid , alături de sute de fotografi din toată lumea, care m-au inspirat și mi-au întărit credința că munca și educația sunt baza acestei profesii nobile.

Luna Martie am dedicat-o workshop-urilor  „Newborn as art”, două evenimente de succes la care au participat fotografe talentate și dornice să descopere secretele fotografiei de nou-născuți.

retrospectiva anului 2018

Luna august  mi-a adus multă emoție și satisfacție, acesta fiind momentul în care am lansat primul ghid de fotografie newborn din România, Inițiere în fotografia de nou-născut

lansare ghid fotografie newborn

Deoarece fotografia de nou-născut nu are granițe, în septembrie am organizat primul meu workshop de fotografie newborn din afara țării. Evenimentul s-a desfășurat în studioul Amaliei Lupuț din Madrid  și a fost o experiență deosebită, pe care abia aștepti să o repet.

În aceeași lună am obținut locul 1, 2 și 3 cu fotografiile cu care am participat la AFSN AWARDS, o competiție internațională ce promovează și susține perfecțiunea și calitatea fotografiei de nou-născuți.

retrospectiva anului 2018

Lista evenimentelor poate continua cu fiecare ședință foto de nou-născuți pe care am avut bucuria să o găzduiesc în studioul meu. Pe lângă evenimentele mari, bebelușii sunt cei care mă inspiră și îmi oferă motivația de a merge mai departe pe drumul fotografiei de nou-născuți.

La final, îmi doresc să mulțumesc părinților care m-au ales pentru prima ședință foto a bebelușului, fotografilor începători care m-au ales ca mentor, colegilor care s-au alăturat inițiativelor mele și tuturor celor care m-au susținut și m-au încurajat de-a lungul acestui an memorabil. Fără voi, fotografia de nou-născut nu ar fi ajuns la nivelul la care este în prezent.

Și pentru că Anul Nou ne bate la ușă, nu-mi mai rămâne decât să vă urez sărbători cu pace în suflet, alături de oameni dragi sufletului vostru. Să ne revedem la fel de frumoși în 2019!

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×