De ce să faci o ședință foto de nou-născut?

Primele zile pe care micuțul tău le petrece în viața asta: e atât de fragil, de vulnerabil, de inocent… e atât de mic și ți-ai dori să-l poți păstra așa pentru totdeauna. Dar, în același timp, abia aștepți să crească și să vezi ce fel de persoană ai reușit să conturezi. Timpul zboară atât de repede și mâine-poimâine te trezești că-l ții de mână în prima zi de școală. Iar atunci ți-ai dori să-l vezi din nou micuț, ca în primele lui zile de viață. 

Sunt mamă și știu câte gânduri îți trec prin minte. Dar sunt și fotograf de nou-născuți și sunt alături de părinții care îmi încredințează siguranța și vulnerabilitatea micuților, în zilele din începutul vieții lor. Zâmbetele de pe chipurile părinților atunci când retrăiesc amintirea acestor prime zile sunt cele care mă inspiră să-mi doresc să spun poveștile a cât mai multor familii. Iar ei parcă atunci descoperă părți din piticul lor, pe care nu le-au văzut până atunci.

Momente unice

Transformarea micuțului tău este foarte rapidă în primele zile de viață. Fotografiile de nou-născut s-au constituit ca ramură independentă tocmai pentru a putea să surprindă aceste momente în fotografii, nu doar în amintirea voastră. Atingerile părinților sunt foarte importante pentru cel mic în această perioadă, iar fotografiile vor imortaliza cele mai valoroase momente din noua voastră viață de familie.

Niciodată micuțul tău nu va fi ca în aceste zile – ochișorii lui nu vor mai fi atât de mici, buzele atât de firave, mânuțele și piciorușele atât de flexibile. Sunt momente unice, care îți vor aduce lacrimile de fericire de peste ani așa cum o vor face toate succesele copilului tău.

Amintiri

Mereu am fost de părere că cele mai frumoase amintiri sunt cele pe care le simți. De aceea, mi-am dorit mereu ca fotografiile pe care le realizez micuților să transmită un sentiment. Fotografiile de nou-născuți sunt speciale pentru că decorul, lumina, compoziția, toate te readuc cu gândul și sufletul la perioada în care bebelușul își petrecea primele clipe alături de voi.

Fotografiile îți oferă mai mult decât niște amintiri: îți oferă posibilitatea retrăirii momentului, care vine la pachet cu o grămadă de emoții.

Invitații și mărturii

Invitațiile de botez plate și informative sunt de domeniul trecutului. Poți folosi fotografiile cu nou-născutul tău pentru a crea invitații de botez mai personale, pline de emoție, care să transmită sentimente invitaților tăi, nu doar o chemare la petrecere. De asemenea, mărturiile clasice pot fi înlocuite cu magneți cu fotografiile bebelușului tău.

Astfel, vei crea o legătură mai personală cu invitații și îi vei face părtași la momente din primele zile ale vieții voastre de familie.

Toate perioadele în care micuțul este alături de voi sunt magice și au farmecul lor. Îți dorim să te bucuri din plin de fiecare zi pe care o petreci cu el și să fii atent la toate schimbările care apar cu fiecare zi care trece. Profită de magia primelor zile de viață și imortalizează-le cu ajutorul unui fotograf profesionist, pentru ca peste ani să puteți cu toții rememora cele mai importante momente din viața familiei voastre.

Îți dorim să găsești acel fotograf care să reușească să transmită emoția pe care tu ți-o dorești. Te invităm să vezi cum surprindem noi clipele de viață în fotografii.

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×