Workshop fotografie de nou-născut la Renningen, o experiență de suflet

Este minunat să ajungi să faci ceea ce îți place și să nu simți că muncești. Așa aș descrie workshopul de la Renningen, o experiență de care îmi voi aminti cu drag datorită organizării excelente, dar mai ales a oamenilor pe care i-am cunoscut.

Am fost întâmpinată cu multă căldură și prietenie, ceea ce m-a ajutat să trec peste emoții și să mă bucur de toate activitățile pe care le-am desfășurat în cadrul workshop-ului. La sesiune au participat Ewa Sobierajski, Martyna Jarosz, Liane KÖhler, Msrzena Schneider, Steffi Hertel, Natalie Kyziol și Florentina Gurrieri, niște fete minunate și foarte talentate. Împreună am exersat fotografia de nou-născuți și am discutat numeroase aspecte teoretice.

sesiune mentoring Renningen

Modelele noastre au fost 3 bebeluși încântători, pe care i-am fotografiat în prima parte a cursului folosind lumina naturală, iar în cea de-a doua parte cu lumina de bliț. Printre altele, am discutat despre alegerea elementelor de recuzită și pregătirea ședinței foto de newborn, comunicarea cu părinții, siguranța bebelușilor, procesarea fotografiilor și multe alte subiecte care să le ajute pe viitor.

mentoring Renningen

Fetele au fost deosebit de receptive la toate sfaturile primite, astfel că rezultatele obținute au fost pe placul tuturor. De asemenea, am fost surprinsă de punctualitatea părinților și de faptul că au respectat toate indicațiile primite în legătură cu pregătirea micuților pentru ședința foto. Datorită lor, bebelușii au fost liniștiți și ne-au permis să îi surprindem în ipostaze diferite.

sesiune mentoring

La final, am admirat împreună fotografiile realizate și am simțit satisfacția tuturor participantelor, care și-au exprimat mulțumirea și aprecierea pentru munca mea. În plus, gazda evenimentului mi-a propus să organizăm un nou workshop în vară, care m-aș bucura să aibă loc.

mentoring Renningen
sesiune mentoring

Așadar, am avut parte de o experiență minunată, pentru care vreau să le mulțumesc tuturor celor prezenți la workshop, dar și vouă, celor care mă susțineți de fiecare dată.

[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×