Workshop fotografie newborn la Viena – O întâlnire mult așteptată

Fiecare workshop fotografie newborn este unic, însă acesta a fost cu adevărat special. După câteva amânări, clipe de incertitudine și multe emoții din cauza pandemiei, am reușit să stabilim data finală a evenimentului. Astfel, pe 28 iunie am ajuns la Viena pentru a susține cursul de fotografie newborn. Și a meritat toată așteptarea, căci evenimentul a fost o bucurie pentru toată lumea.

curs Viena
Cel de-al doilea workshop de fotografie la Viena

Viena este un oraș plin de farmec, artă și istorie, în care mă reîntorc cu drag de fiecare dată. Aici am cunoscut oameni minunați și am fost întâmpinată cu brațele deschise la primul meu curs de fotografie. De aceea, sunt fericită că am reușit să ne menținem entuziasmul și să organizăm cel de-al doilea workshop.

Ne-am bucurat de trei modele superbe – două fetițe și un băiețel, un studio modern și o colecție încântătoare de hăinuțe, accesorii și propsuri. Pe lângă fotografierea micuților, fetele au fost dornice să afle mai multe informații despre lumina naturală și cea artificială, siguranța nou-născutului, pregătirea ședințelor foto, comunicarea cu părinții sau editarea foto.

Am fost alături de ele pas cu pas și le-am oferit sprijinul necesar pentru a obține portrete perfecte, demne de portofoliul unui fotograf de nou-născuți profesionist. Întâlnirea s-a încheiat într-o notă veselă și optimistă, cu dorința de a ne revedea la un nou workshop, cândva.

workshop fotografie la Viena
Dorul de fotografie, bată-l vina…

De când am descoperit fotografia de nou-născut, nu am stat niciodată departe de bebeluși. Fie că am realizat ședințe foto, fie că am organizat cursuri și sesiuni de mentoring, aparatul foto m-a însoțit zi de zi.

Astfel, în zilele petrecute acasă, dorul mi s-a cuibărit în inimă și pasiunea s-a aprins mai tare. Asemeni unui copil, am așteptat cu sufletul la gură prima ședință foto, primul workshop…

Pe voi cât de tare v-a cuprins dorul?

Distribuie:

Articole similare

Shopping cart
×